Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahaha szćżesliwa

Co myslicie o tym ? mój ex zmienił fote profilową...

Polecane posty

Gość hahaha szćżesliwa

wczesniej miał taką pizdunię lalunie a teraz ma fotke którą ja mu kiedyś dawno zrobiłam co mam o tym myslec? p.s jakby co to nie napalam sie na odpowiedzi typu "pewnie cie kocha itp . " bo mi już nie zależy

Gość NieKłamKochanieJużWięcej
pokazuje, ze jest wolny skoro niuni już nie ma, moze nie mial akurat innego zdjęcia na którym jest sam?

"p.s jakby co to nie napalam sie na odpowiedzi typu "pewnie cie kocha itp ."" Naprawdę myślałaś, że na Kafe Ci ktoś tak napisze?

Gość hahaha szćżesliwa
czasem ktos tak pisze żeby sie ponabijać. on z tamtą laską nie był ale wstawił ją żeby sie popisać przed kolegami :D może ma jakaś nową na oku więc zmienił żeby widziała że jest wolny w sumie masz racje

Gość myślę, że masz jakiś problem
a mój eks wstawił sobie zdjęcie, które uwielbiłam które bardzo chwaliłam, które było moim ulubionym jego zdjęciem i moim zdaniem oznacza to tyle, że po prostu połechtało go,że dobrze na nim wygląda i chce, żeby inni je zobaczyli

Gość hahaha szćżesliwa
on miał tą fote juuż kiedys .. ale potem zmienił... hmm w pierwszym odruchu pomyslalam o tym że zrobił to ze wzgledu na mnie , bo tą fote zrobiłam mu gdy bylismy bardzoo oszczesliwi