Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l,kl;,l

co was wkurza w waszym zyciu

Polecane posty

Gość ;l,kl;,l

mnie bieda zacisanie pasa az boli i wciaz mocniej i mocniej trzeba go zaciskac jedzenie byle gowna bo owoce drogie:o wiec chleb i jakies tanie dodatki na obiady makarony, tanie mieso;o roznie choroby-od lat przewlekle choruje:o koszty spore leki, rehabilitacji nie ma bo kasy na to nie ma:o brak zycia towarzyskiego-jestem typem samotniczki ale teraz mnie to męczy;/

trochę bieda ogólna trochę niektóre osoby w pracy trochę brak zdrowia i niemoc lekarzy w tym zakresie ale ogólnie jestem zadowolona z życia w sumie nie mam co narzekać, miliony mają gorzej

Pewnie Cię to nie pocieszy, ale mnie nic w moim życiu nie wkurza:D

Gość mnie wkurza dorosłosc
i to ze sie zestarzeje :O

Gość spoko loko
To, ze jestem dupą wołową i nie jestem przebojowa ani pewna siebie. To, ze w moim sercu jest ktos, z kim na razie nie moge być. No i kasa oczywiscie-zaczynam szukac pracy.

Gość Sekuritatis
Mnie wkurzają moi rodzice cały czas brużdżą nie mogą znieść a szczególnie mama że żyjemy po swojemu i nie robimy tego co ona chce no i zazdroszczą nam że pomimo wszystkiego co nam zrobili my dalej z mężem trzymamy się razem i możemy bez nich żyć. Wkurza też mnie moja siostra bo ona to dopiero mi zazdrości i trzyma się z mamą i obie knują przeciwko nam. Szalona zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości

Gość nie mam faceta...
i to jest główny problem :(

Gość to dopiero jest wkurzające
to, że sram 2 lub 3 razy dziennie po trochu, a nie raz a porządnie

Gość to że...
mój mąż przegrał przed chwilą 16 tysięcy w kasynie !!;( jestem załamana

Gość a teraz ja teraz ja :P
mnie wkurza to, ze mam tyle na glowie , czasu brak na cokolwiek ... a jak mam wolną chwilę ( jak np. teraz) znajomym nie chce sie doopy ruszyc by choc na chwile sie spotkac :O a tak poza tym jest Ok.... :P czuje, ze z czasem moze byc gorzej wiec ciesze sie tym co mam :P

Brak zimy kiedy herbata tak ukoić potrafi zimne bóle. Brak słowa, które tak poskromić potrafi ludzkie skłonności. Brak deszczu by zmoknąć i pochwalić ciepło w domu. Brak słońca by pomyśleć, że życie ma sens!

Gość bieda mnie wkurzaaaa
d

A najbardziej mnie wkurza to że większość dziewczyn nosi spodnie zamiast spódniczek a chłopakom nie pozwalają. Ja lubie patrzeć na chłopców w spódnicy czy sukience (oczywiście zadbanych)