Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciagle mnie unika.. ....

Ojciec wychodzi z kuchni jak ja wchodze, albo odczekuje az wyjde by wejsc..

Polecane posty

Od lat, zamienia ze mna po 5 zlow an tydzien, typu "jest mama?" albo "o wrocilas" (jak przypadkiem wejde gdy jest w przedpokoju..) unika mnie jak ognia, co ja mu zrobilam:( tak bardzo chce go przytulic, pogadac, zazdroszcze innym ktore maja ojcow naprawde..

Gość iuyhtgrfedwsaq
eee daj spokoj. lepszy taki stary niz jakis kazirodczy pedofil co by ci ręce w gacie wkładał. nie uwazasz? mój stary jeszcze wiele lat temu jak zaczelam dojrzewac to zaczal mi zapodawac teksty o moich 'krągłosciach' tak ze az sie zaczynalam wstydzic. . interesowal sie jakie sobie staniki kupuje itd. na szczescie krotko po tym jak moja matka to zauwazyla zaczely sie awantury i skonczylo sie to tym ze stary sie od nas wyprowadzil. i nie chce go wogole znać. ciesz sie ze twoj jest normalny. nie kazdy stary to super cżłowiek. najwazniejsze ze daje kase na twoje utrzymanie i nie zrzędzi . tak ja to widze. znajdz sobie lepiej chłopaka porządnego ktory cie bedzie szanował i przytulał i rozmawiał z tobą. a stary niech idzie w pisdu.

Gość kobieta z dzieckiemm
...u mnie tak samo, mam po prostu dość, od czerwca cały czas, jak już się odezwie to z jakimś głupim komentarzem no i też nie dotyka mnie, a gdy coś mu daję to zabiera mi z ręki bardzo szałaputnie, jakbym miała ukraść, gdy chcę przejść mówię - przepraszam - to nawet się nie odsunie aż mi sie płakać chce, zawsze było tak dobrze, a teraz... już wole żeby mnie bił, przynajmniej nie bede miala takich glupij wyrzutow sumienia jakie mam teraz ze cos niby zlego zrobilam ...

iuy- no masz racje....

Gość kobieta z dzieckiemm
ale ojciec to ojciec, nie zastąpisz go nikim, tak jak chłopak to chłopak i przyjaciel go nie zastąpi albo matka to matka, po prostu tak musi być, niestety ludzie mają pecha, całe życie

Gość Sekuritatis
Mój ojciec mnie bił aż do czasu gdy będąc nastolatką skorzystałam z rady psychologa aby mu powiedzieć że jeśli jeszcze raz mnie uderzy to zgłoszę to na policję. No i wtedy wywalił mnie z domu.

ja wiem, ze nie bije i nie molestuje, no ale czuje jakbym miala ojca-cień... wiecznie przemyka, by byc niezauwazonym, zamkniety w swoim swiecie komputera, ksiazek, z bracmi moimi wiecej gada, mnie unika jak ognia, peszy sie i odsuwa jak probuje zagadac, wstydzic przejsc obok, serio brak mi rozmow, z zazdroscia patrze na ojcow z corkami na ulicach, po galeriach handlwych.. probuje zrozumiec, ze to temu,ze jestem kobieta, moze sie wstydzi, no ale... ile lat tak bedzie? :O skonczylam jzu 20 lat, jestem dorosla....... brak mi go od lat

Gość A to są takie ?
Ale o co chodzi ?....

Gość A to są takie ? jestes ciemna
jw