Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka667898999

Studiuje dziennie - ile można zarobic na miesiac?

Polecane posty

Gość natalka667898999

Imajac sie różnych prac, dorywczo, weekendowo ? Mozna wyciagnac 1000 - 1500? Tak sie zastanawiam czy w przyszlym roku nie wynajac mieszkania dla siebie i byc samodzielna, ale to wydatek ok 2 tys miesiecnzie...a kierunek wymagajacy

Gość natalka667898999
a co robi taki inspektor i ile godzin pracuje?

Gość Ramzes z dalekaaaaa
Ciekawe kurwa jak pracujesz w nocy jako inspektor na produkcji jak konczysz robote o 6 i co, na uczelnie idziesz na 8 h niewyspana? Ja studiowalem w latach 2002-2007 i mialem w uj zajec po 10 h dziennie czasami pelno egzaminow itd, wiec nie wyobrazam sobie stalej nocnej pracy. Chyba ze na bletkach jedziesz. Ja pracowalem w weekendy czasem no ale 2 kola nie wyciagalem. Polowe z tego. A laski moze maja wiecej bo i tu promocje jakies hostessy i inne cuda, jak jestes ladna to zarobisz, teraz pewnie z kilkanascie zl za godzine zalezy od miasta.

do poprzedniego wpisu :miałam IOS , zapewne nawet nie wiesz co to jest. Do autorki :Owszem po nockach chodziłam na uczelnie, dlatego wynajęłam sobie mieszkanie jak najblizej szkoły, żeby moc przespac sie chociaz 3h , kiedy miała okienko. Dasz radę jeśli tylko chcesz. Praca polegała na sprawdzaniu komponentów( nie będę mówiła jakich, bo będzie wiadomo , gdzie pracowałam). Praca 8h dziennie, tzn w nocy, wytrzymałam prawie całe 10 miesięcy, więc jednak można :)

Gość apettiton
ja studiuje dziennie i pracuje w weekendy w biurze obsługi klienta. Zarabiam 1000zł. W sam raz bo rodzice mi dokładają drugi 1000 :)

Gość Ramzes z dalekaaaa
indywidualny tok nauczania dla downow chyba