Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotcurls0

DO MOJEJ PRACY PRZYJEŁA SIĘ DZIEWCZYNA MOJEGO EX-JAK JEJ DOPALIĆ?

Polecane posty

Gość hotcurls0

siemka kobietki zaczne od tego, ze bylam w związku 4 lata z facetem, zaczal mnie zdradzać, a poniej odszedł do takiej lafiryndki...jakos to przezylam, ale caly czas mialam jakis zal... laska totalnie glupiutka i pusciutka, taka "słodka idiotka". pracuje w firmie,ktora zajmuje sie podatkami dla ludzi, ktorzy pracuja za granica...w poniedzialek przychodze do pracy , a tam... ta szmatka i 3 jej kolezaneczki...maja praktyke ze szkoly!!! masakra!!! ja mam 24 lata, ona chyba 20 ...! ale tepa jak but... (z reszta odbila faceta) przychodzi sobie rano z kosmetyczka i robi makijaz...albo siedzi w necie i oglada ciuchy .powiedzialam szefowi, ze stazystki blokuja komputer na jakies pierdoły (mamy tylko jeden wolny, ale tylko z niego mozemy drukowac) to przyjechala ze swoim RÓzOWYM!!! laptopem chcialabym jej pokazac,ze jest gownem ostatnio przyniosla ciasto, i mowi "upieklam blache sernika , czestujcie sie"...namowilam kolezanki, i ten sernik zjadly moze dwie osoby, jak sie zbierala, to powiedzialam jej "ABIERAJ TO,NIKT TEGO NIE BEDzIE JADŁ", a ona głowa w dół, i widac , ze jej glupio bylo... macie jakies pomysly???

Gość zlec jej jakies zadanie
ze ma coś zrobić, policzyć tak by tego nie umiała zrobić a potem zjedz że tona pudru nie zastąpi jej mózgu i po co jej ta szkoło skoro przez tyle lat się nie nauczyła logicznego myślenia to już sie nie nauczy

Dokładnie. Jak jest na stażu to możesz na nią zrzucać wszystkie gówniane zadania, których nikt nie chce robić, a jak nie będzie się wyrabiała na zakrętach to dopiekaj jej słownie.

Gość pomaranczowsza
olej ja i zignoruj, nie marnuj energii do pomnazania zla w zyciu. po co ci to? zeby zauwazyla, jak niskie masz instynkty i byla z siebie dumna, ze przynajmniej ona takich nie ma?

"Radzę Ci przeczytać czym grozi mobbing. Jestem przekonana, że na pierwszą skargę stażystki szef wywali Cię na zbitą mordę." Łoj, żeby to było takie proste...U mnie kierownik widział na własne oczy, nie trzeba się było skarżyć i nic nie zrobił.

Gość laksshdfcedjkf
jakbys miala honor to bys to olała to twoj chlopak byl chuj ze cie zdradzal powinnas jej podziekowac ze cie wyzwolila od takiego scierwa

Gość wieczna pomaranczaaaaa
ale ona wie, że Ty to eks tego faceta, czy nie??? bo jak wie - to sama sobie wioche robisz

Gość sexi blondi.***D
Ale jesteś wieśniara :O Zresztą jak mogłaś być z facetem który teraz niby jest z taką tępaczką? Rozumiem jeszcze gdyby on tam był ale ona? Jak byłam na praktyce i jedna kutwa się do mnie przyczepiła to wymalowałam taką skargę, że ze szkoły już tam nie wysyłają na praktyki :D:D:D

Gość to jest praktykantka w takim
razie a nie stazystka tepa palo :D ty jestes gownem a laska widac ladniejsza ze facet polecial :D

Gość i co gul ci skoczyl bo
facet wolal mlodsza i ladniejsza :D