Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barrakuda...

11 typow mezczyzn na kafe (wresja skrocona)

Polecane posty

Levvi, ty fanaberyjny kocurze, podnosisz mi ciśnienie... Daj chociaż linka do jakiejś ulubionej muzy!

Poważnie? W erze wariactwa na punkcie rozmiaru zero Tobie się podobają takie laski? Już do Ciebie pędzę, mój ideale!

generalnie lubie te dziewczyny co mnie wyzywaja, chyba, ze maja na koncie jakis ciaptych itp. ja sie na nikogo w sumie nie obrazam. ja mysle ze nie zrobilabys na mnie wrazenia. chociaz kto wie moze sie myle :)

Gość fkoplerw
Dżizus, jakie pasztety! I twierdzisz Leviatan, że na widok takich szaf by ci stanął? :D Gratuluję, mi by odmówił posłuszeństwa :D

Prezesie, jeśli twój ideał to laska z topiku, w którym szukasz żony, to przyznaję bez bicia, że spełniam tylko niektóre punkty. Co nikomu nie przeszkadza, bo moim ideałem jest droczący się i promiskuityczny Levvi:) A że lubisz laski co cię obrażają - to fetysz jakiś jest?

Akurat taka figura jest zmorą sporej części kobiet, więc myślę, że znajdziesz swoją wybrankę i podniesiesz jej samoocenę.

fkoplerw -> jak chcesz się obijać o kości i niewiele mieć do chwycenia w dłoń to nie moja sprawa :P wole takie "szafy" a nie coś tylko z buźki i tego że nią ma penisa kojarzy się z kobietą

Gość fkoplerw
bo jesteś prawiczkiem ot co :D

No co ty?? Najpierw mówisz, że mogę wpaść na kawę i rzucić się w ramiona Twojej dziewczynie, a teraz, że nie będzie promiskuityzmu?? Cholera, Levvi, złamałeś moje libido...

A ja tak tylko na doczepkę??:( Levvi, okrutniku... Idę zalać się morzem łez. A tak na serio, idę spać. Do następnego kafe-spotkania, Bestyjko Morska;)

Gość ERTZU
Zrób to zadanie matematyczne, a rezultat na pewno Cię zadziwi... Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć. Zaczynamy! 1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex. 2. Pomnóż wynik przez 50 3. Następnie dodaj 44 4. Następnie pomnóż przez 200. 5. Jeśli w tym roku miałeś już urodziny dodaj 109. Jeśli nie dodaj 108. 6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....) Gdy wykonasz już wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy? Co oznaczają cyfry z wyniku: - Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda? Ale to nie wszystko. - Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat. Ale najlepsze jeszcze przed nami. - Druga i trzecia cyfra dają .... POZYCJĘ KTÓRA NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!