Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda mnie wkurzaaaa

Pokłóciłam się z ojcec bo... NIE UWIERZYCIE!!!!!

Polecane posty

Wywozi kochance całą wypłatę a do domu przyjezdza jak do hotelu. My klepiemy biede a on żadnej kasy nie daje, nawet na opłaty. Przyjezdza sobie, nażre się za darmo bo on nie kupuje, wyśpi się wykąpie ciuszki zmieni i już go nie ma. Wkurwia mnie to niesamowicie!!!!!!!

jaki dom dziecka za pół roku będę pełnoletnia. wkurwia mnie niesamowicie to że on sobie tu żyje za darmo, matka zapieprza a on co. bierze wypłatke i kochance wywozi? a do domu jak do hotelu tylko że za darmoche

Laska to nie jedyny przypadek,patologia jest na porządku dziennym. Ciesz się że masz dom bo bywa tak że facet dzieci wypier.... z domu bo kochanka przyjeżdża.

Ale co to ma byc do cholery. matka zapieprza ze swojej wypłaty wszystko opłaca , a on co? nic. wczoraj wziął wypłate i dziś już nie ma i każe się nie interesowac. to gdzie ma? wyparowała kasa? wywiózł szmacie

Gość burakiem
skoro ma jak w hotelu to dajecie rade. dlaczego matka ojca z domu nie wypierdoli? hm?

Gość u8y7y
To po co matka go trzryma, nie dosc, ze nie daje kasy to jeszcze trzeba dziada utrzymywac. Ja bym wypierdolila za drzwi i niech idzie do kochanki.

nie chce się wyprowadził bo to ich wspólny dom i o. co mu zrobi? ja mam go dosc powiedziałam mu prawde że ma kurwe to z łapami do mnie doleciał, ale to nie ze mną. on wie że jakby mnie uderzył to dzwonie na policje i go zabierają bo wiecznie jest wypity. nie mam wogole do niego szacunku

Gość co bedziesz zrec
widac ma ciche przyzwolenie

matka nie podskoczy bo za przeproszeniem wysrac się nie ma za co. zarabia grosze i musi sama utrzymac dom opłaty, jedzenie wszystko a on przyjezdza i wiecznie nie ma kasy choc dobrze zarabia. to ja nie wiem gdzzie te pieniądze. ja wiem ze ma kochanke choc on sie nie przyznaje

A bo wy jesteście dupy wołowe że tak napisze . Chcecie się pozbyć starego to gromadzicie dokumentacje zdrady,zakładacie sprawę o separacje oraz podział majątku i wypieprzacie chłopa.

to do cholery dlaczego mu na to pozwalacie?! Zamknąć lodówke na klucz.

ja mu nie pozwalam ale on ma mnie w dupie i skacze do mnie z łapami, a matka sie nie odzywa.

Ale co mu nie pozwalasz? Wynies lodówke do siebie do pokoju, wstaw zamek w drzwiach i juz. A jak bedzie chcial sforsowac drzwi to na policje dzwon.

Gość luizaaaaaaa
Mialam kiedys takiego sasiada. Matka tych dzieci podała go o alimenty, nie rozwiodła sie z nim a on dalej mieszkał z nimi. Radze podpowiedz swojej mamie to rozwiazanie - jak nie bedzie płącil dobrowolnie to podajcie do komornika i wytedy sciagną mu z pensji :P Nie ma wyjscia na takich drani.

luiza masz racje, sama tak zrobiłalm- podałamswojego ojca o alimenty. I zadzaiałało.

A do kogo należy mieszkanie? Plus ojciec ma psi, ustawowy obowiązek łożyć na rodzinę. Jeśli tego nie robi to istnieje sąd rodzinny, który bardzo chętnie zasądzi alimenty, wjedzie mu na pobory i usadzi gdyby nie chciał płacić. Kaski zabraknie to i kochanka się skończy. Jeśli w dodatku mieszkanie nie jest jego to zmienić zamki i tyle.