Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca terrenovy

dlaczego w Poznaniu PO ma tak silne poparcie?

Polecane posty

Gość doradca terrenovy

dlaczego mieszkancy Poznania tak licznie glosuja na PO a jeszcze gorzej na Waldy Dzikowski czlowieka z zarzutami 54 tys glosow? czemu ? kto mi wytlumaczy

Gość poznaniacy to specyficzne typy
wynaleźli drut aluminiowy... ( jak ktos wrzucił złotówkę miedzy dwóch poznaniaków) :P

Gość iuqiwuiqw
tez to dla mnie dziwne, ja popieram Pis i jestem z poznania... moxe ktoś sfałszował wyniki...

Gość trzeba chyba być
bo od zawsz istniała rywalizacje między Poznaniem a Warszawą, nawet było w planach nie odbudowywać Warszawy, a stolicą miał być Poznań, a wiadomo, że PiS to warszawka, a PO pochodzi z Gdańska, co już dla poznaniaków jest bardziej do przyjęcia niż warszawka.

jak wybrali grobelnego na drugą kadencję na prezydenta miasta to i wysoki wynik po nie dziwi

Gość nie prawada cały zachód
dał PO wysokie poparcie, moim zdaniem dlatego, że tu się po prostu dużo dzieje.... ... ja jestem w Wrocławia i rodzinę mam 80 km.... praktycznie wszystkie drogi, z których korzystam w ostatnich latach wyremontowali, urzędy dużo usprawnili... jest kilka punktów i nie stoi się już godzinami żeby auto zarejestrować.... jest masa inwestycji, wiele zakładów pracy powstaje.... ...to co ludzie mąja nie glosować? a byłam jakiś czas temu w Lublinie, to masakra jakaś, do Krakowa to jeszcze A4 się dojedzie... ale dalej - to jest inny kraj, bida, wyboje... PIS jedzie na ludzkiej frustracji, dlatego tam ma poparcie....

a po jedzie na ludzkiej pazerności i czarnym piarze

Gość awermenka
ja mieszkam w Poznaniu ale nie głosowałam na PO no ale kurde nie mogę powiedzieć ,ze nic się nie dzieje budują/remontują drogi, wymieniają tory, kupują nowe tramwaje itp. w ogóle Poznań w ostatnim czasie się "rozbudowuje"

poznań w ostatnim czasie to koszmar z ulicy wiązów :P grobelnego powinni odwołać za zezwolenie na remont ulic w kilku newralgicznych punktach jednoczesnie.. korki sa nie do opanowania

Gość poznań to jedna wielka melina
i tyle, nie znoszę tego miasta