Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghtedj

nienawidze sie całowac..blee

Polecane posty

Gość hghtedj

:O :O :O i poza tym nie umiem.

Gość hghtedj
to okropne i obrzydliwe :(

Gość Ala co ma kota
Żałuj bo to przecudne, boskie uczucie ! Dotknięcie warg, smugnięcie języka ukochanej osoby jest chyba najpiękniejszym i najdoskonalszym uczuciem jakiego w życiu doznałam :)

Gość Ala co ma kota
Widocznie nie spotkałaś w swoim życiu właśnie -> TEGO, jednego i jedynego :) Powodzenia w szukaniu :classic_cool:

a jak można sie całowąć z kims do kogo się nic nie czuje? a fuj

Gość hghtedj
mozliwe ze nie spotkalam tego odpowiedniego..

Gość ;ioutyhgrfdsa
a ja mam 27 lat i sie nigdy nie calowalam bo mam fobie spoleczna i nie potrafie nawiazywac normalnych relacji z facetami. co wy na to? chcialabym kiedys sprowoac ale narazie calowalam sie tylko z wlasnym psem kurva

Gość ;ioutyhgrfdsa
i to z jęzorem

Gość ;ioutyhgrfdsa
psycholog nie pomogł. cieszcie sie ze mozecie korztsac z tej sfery zycia.. sa tacy jak ja ze nie dane im jest nawet sprobowac.. co najwzyej moge sobie poczytac na forum .. :(

Gość już bez nicka
"a co ma ten jeden jedyny wspólnego z odczuwaniem przyjemności podczas całowania? " Nie dla każdego całowanie to sport:classic_cool: Ale dobrze wiedzieć kjójicek co lubisz

Gość ;ioutyhgrfdsa
a czy to da sie poznac ze ktos sie nigdy jeszcze nie całował?

Gość już bez nicka
aaa, no tak, zapomniałam,peśpe miała racje, zapoznaj się w końcu z pojęciem przenośnia a także symbol 🖐️

Gość już bez nicka
Widać to czasem nawet mądra dziewczynka. Nie wiem co ma potwierdzanie czyichś opinii do słuchania czyichś rozkazów (gdy powiem, że Palikot w czymś tam ma racje to czy tym samym rzucam się do zdejmowania krzyży?). Ale nie wnikam w logikę (czy jej brak) Twojego rozumowania kjóliczek, i serio, nie wdawaj się w dyskusje bo nie służy to Twojemu wizerunkowi. Niektórzy, o dziwo, mają Cię nawet inteligentną więc doceń to:)🖐️

albo znowu trafiłam na osobę pozbawioną jakiegokolwiek dystansu albo indor stracił nicka :O 🖐️ wizerunek na kafe to rzecz pozbawiona jakiejkolwiek wartości, dla mnie oczywiście. bo o tobie napisać tego nie mogę ;)

Gość już bez nicka
Mnie uczono takiej zasady: jeśli jedna osoba Ci coś mówi to to olej, jeśli dwie lub więcej to się zastanów nad sobą... Osoby Twojego pokroju zwykle lubią mieć paru lizodupów sławiących przymioty umysły czy też ciała. Może się myliłam....

myślę, ze niektórzy z nas zatracili granicę gdzie kończy się świat wirtualny a zaczyna rzeczywisty. nie odróżniają podstawowych różnic. naprawdę myślisz, że warto? ;)

Gość DJADAM0S
Ja też lubię całować z języczkiem ale najbardziej w dupeczkę.