Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 pancerny

co mam zrobić z namolną dziewczyną?

Polecane posty

Gość 1 pancerny

Pracuję jako kierowca i rozwożę towar. W pewnym sklepie do którego jeżdżę jest młoda dziewczyna pracuje tak od jakichś 3 mcy i jest strasznie namolna. Wie,że mam narzeczoną ale ona za każdym razem jak tam zajadę proponuje mi kawe, że może porozmawiamy, że ładny dzień i fajnie by sie było wybrac na spacer i co ja na to. Powiedzialem ze faktycznie ladna pogoda i pewnie gdzies zabiore moja narzeczona to dwa dni mialem spokoj a potem znow to samo, niedawno zaczela wypisywac na sluzbowy numer ze tworzylibysmy fajna pare itp. dzwoni z zastrzezonego. wypisuje do mnie na nk, zdobyła gg i numer mojej komórki i mnie neka. powiedzialem jej wprost zeby sie odczepiła bo mam ułozone zycie niedlugo sie zenie i niech da sobie spokoj bo nic z tego nie bedzie ale ona wypisuje dalej i zaczyna obrazac moja narzeczona. nie wiem co robic bo nigdy nie dalem jej sygnalu ze mi sie podoba.

Gość takaPrawda
To się nazywa stalking i na to jest paragraf, zgłoś na policję :)

Gość nie oplaca sie bp w takiej
najwazniejsze to powiedziec o tym wszystkim narzeczonej. zrobiles to juz? bo kiedy ona nagada jej, ze ty z nia krecisz, to bedzie za pozno na tlumaczenie. na nk wstaw zdj ze swoja narzeczona, jakies romantyczne.

Gość katarina1155
nie wdawaj się z nią w dyskusje, rozmowy na tematy służbowe, a to co wypisuje to po to, aby wywołać odpowiednią reakcję, nie reaguj na zaczepki, znudzi jej się ta zabawa.Pozdrawiam

Gość takaPrawda
Sama jestem kobietą i nie wyobrażam sobie narzucać się mężczyźnie, żenua.

Gość katarina1155
to nie kobieta to liszaj

Gość 1 pancerny
mam na nk zdjęcia z narzeczoną, jak jej się oświadczyłem zdjęcia itp, ale tamta wypisuje do mnie wiadomości, ze moja narzeczona jest brzydka, gruba, głupia, ze zasluguje na lepsza czyli na nia 9a to nie prawda bo tamta mojej narzeczonej do ipiet nie dorasta)itp. Ignoruje to ale szlag mnie trafia i chce skasowac przez to konto na nk i zmienic nr, powiedzialem narzeczonej, ona chciala sie z nia rozmowic ale powiedzialem ze ja to zalatwie i zeby byla spokojna.

Gość 1 pancerny
chciałem omijać tamten sklep ale nie moge, myslalem zeby porozmawiac z jej pracodawca ale z drugiej strony co go obchodzi zycie prywatne pracownicy. gdy tam wchodze mowie dzien dobry zostawiam towar z faktura i wychodze w ciagu minuty by nie patrzec na nia bo az sie we mnie gotuje.