Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flowergirl

szukam nazwy filmu

Polecane posty

Gość flowergirl

Film o mężczyznie, ktory chce leciec w kosmos, jednak nie spelnia wszystkich wymogow. Nie ma zdorewgo serca itd. Znajduje jakiegos mężczyzne, kotry zgadza sie mu pomoc w osiagnieciu celu. bierze jego krew, mocz i na badaniach podaje to zamiast swoich. W koncu udaje mu sie oklamac wszystkich, leci. Na koncu pokazane jest ze tamten, ktory dawal mu swoja krew iid popelnia samobojstwo. Prosze o pomoc :( nazwy filmu szukam od kilku lat.

Gość Mateo_z_Budyniowa
oj oglądałem ten film, ale będzie ciężko...

Gość flowergirl
zrob cos!!! juz nie mam sily ;p co jakis czas wpisuje w google rozne hasla i nic. Chyba go ogladalam 5 lat temu.

Gość flowergirl
Nie mam pojecia :/

Gość rooookoko
Gataka -albo tak jakos!

Gość flowergirl
Tampona wymieniam co 2,5 godziny więc nie zdąza zgnić.. Na noc również je zakładam komfortowo się śpi ale i tak w nocy się budzę ponieważ często siusiam i zmieniam w nocy.. Na szczęście podczas snu mało krwi ze mnie ulatuje.. a podpaski mi zawsze ocierały nogi i miałam straszne oparzenia..

Gość flowergirl
Gattaca - Szok przyszłości TO Jest to !!!! Dzieki ;* XDDDD

Gość Mateo_z_Budyniowa
tamten męźczyzna od którego bierze krew i mocz miał wypadek i jest niepełnosprawny i dlatego on nie może lecieć bo jest sparaliżowany i jeździ na wózku, a główny bohater miał mało wydolne serce itp. to leciało z 10 lat temu w tvp 1.

Gość flowergirl
o Boze, kto to napisal z tymi tamponami... ?

Gość rooookoko
no po angielsku gattaca - ten z Ethan Hawke , Uma Thurman i Jude Low? Nie wiem jak po polsku , ale znajdziesz w necie !

Gość flowergirl
skad sie wzial tamten post? wiecie cos o takich psikusach? Absolutnie tego nie napisalam ;/ nawet nie zebym cos skopiowala niechcacy... i wkleila tu.

Gość flowergirl
MissSportTeen 14 bosz, wcześniej miałam tak nieregulane miesiączki, że tych wpadek było co niemiara gdy pierwszy raz dostałam i zobaczyłam na moich ślicznych koronkowych majteczkach brązowo-czerwoną plamę- jęknęłam Ooo nie- i rzuciłam się pod kran, by je zaprać, ratować! XD raz dostałam na zawodach tuż przed startem- a miałam na sobie jasno-granatowe spodenki-i w życiu tak szybko nie biegłam XD a potem znów sprint- do kibelka resztę zawodów chodziłam obwiązana bluzą, bo mi przemokły spodenki najgorzej było na apelu na zakończeniu roku- stałam ubrana na galowo-biała bluzka i czarna spódnica i poczułam, że mi obficie poleciało. Stałam tak do końca, a pod koniec apelu znów mi pociekło, tym razem dużo mocniej Poszłam do WC, a tam całe majtki we krwi. napchałam sobie trochę papieru. miało być jeszcze spotkanie z wychowawczynią, więc zwolniłam się do domu. Mam nie daleko, ale idąc jeszcze raz mi poleciało, niestety nie na papier, ale na szczęśćie nie po nogach. W majtach miałam Morze czerwone

Gość flowergirl
dobra, nie wazne;/ nie sobie pisze... dzieki za pomoc :D i polecam film, jest naprawde swietny, na dlugo pozostaje w pamieci. Dobrej nocy zycze, temu co sie podszywa rozwniez. Pamietaj, ze Bog widzi kazdy twoj czyn.

Gość rooookoko
A wiecie moze czy lecial w Polsce i jak sie nazywal film Wristcuttler , taki o zyciu po smierci samobojcow ?