Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Której z was to nie krępuje?

Któraś z was nie krępuje się pokazać nieco zarośniętych pach?

Polecane posty

Np. takich z tygodniowym lub ciut dłuższym zarostem. Pokazać np. przy partnerze lub przy koledze

Gość do Quis leget haec?
i pozwalasz sobie tak zarosnac?

Gość rookoko
ja przy malzu tez w zimie mam to gleboko , gole raz w tygodniu -przed basenem!

Gość do rookoko
a moze mezowi to przeszkadza

Gość rookoko
a moze nie ? nie jestesmy porobani , zycie jest dla przyjemnosci , a nie spelniania 10 tysiecy obowiazkow potrzebnych i nie potrzebnych , wazne by byc czystym i nie smierdziec , zreszta nie biegam caly dzien z rekami do gory w podkoszulku bez rekawow :P

Gość A ja jestem facetem :)
I lubię jak czasem kobieta pod pachami zarośnie. Tylko niestety niełatwo taką poznać :(

Gość rookoko
moj malz twierdzi , ze jak baba calusienka, procz glowy, wyde(b)pilowana jest , to wyglada jak dziecko , a on nie jest pedofilem! :)

rookoko a w przypadku takich bardziej uroczystych rozbieranych randek, ze swiecami, w ekstra bieliznie itp. rowniez zdarzalo ci sie byc co nieco zarosnieta?

Gość An.*
moj chlopak niechce zebym golila tak na lyso. Robie paseczek lub skracam

Gość An.*
w ogole niechce zebym golila. Ale pachy, nogi gole co dwa dni.

Gość rookoko
kochani ja sie myje , mam dobre deo , a po 6 dniach raczej warkocze mi nie wisza , zreszta malz uwaza , ze takie troche- to zabawne w dotyku jest a ja jestem jej -ze swiecami to nie randkowalismy , ale po tych kilku dniach , przy takim slabym swietle i tak nic wlasciwie nie widac , raczej kwestia dotyku - ale tak , tak mozna powiedziec

Mi się podoba nawet 2tygodniowy zarost pod pachami u kobiety

Gość rookoko
nogi te sobie obrywam depilem , bo dluzej trzyma , ale szczerze mowiac pachy , to nigdy nie byl jakis temat - a nie ktorzy to obsesje maja :)

No wiesz, ja się nogami nie przejmuję, ano resztą, ale pachy to dla mnie konieczność. Tym bardziej, że jestem szatynką i mam ogólnie ciemne futro. Źle bym się czuła sama ze sobą. Bez względu na higienę, dezodorant i całą resztą.

Pytam bo poznałam fantastycznego chłopaka.Uwielbia mnie całować pod paszkami szczególnie gdy ich nie gole :)

Ciemny zarost pod pachami jest fajny

Pieści mi je i całuję szepcząc mi do uszka -"Moja Ty Lwico-Wilczyco"przyprawiajac mnie tym o niebanalny dreszcz rozkoszy:)

Gość niektore to nawet
do bluzki na ramiaczkach nie maja idealnie wygolonych pach

Gość Cyrkoniowy_Balonik
ja tez jestem szatynka. Ciemne wloski mam tylko pod pachami i w miejscu intymnym a rece nogi blond nie widocznie. Pamietam w gimnazjum pani od fizyki miala czarne wlosy na rekach masakra. Przeciez mogla je rozjasnic sa takie specjalne farby jakies duperele.

Gość do Cyrkoniowy_Balonik
zapusczasz sie czasem pod pachami?

Gość mlkhnernghlkern
a autor to fetyszysta? :)

Gość fetyssze sa fajne
i ok

Gość joannnna 112
ja to nie gole nawet i miesiac bo po co?

Gość joannnna 112
zor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!A zor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor! !!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Az or!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!! !Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azo r!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!A zor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor! !!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Az or!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!! !Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azo r!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!A zor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor! !!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Az or!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!! !Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azo r!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!A zor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor! !!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Az or!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!! !Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azo r!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!A zor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor! !!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Az or!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!! !Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azo r!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!A zor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor! !!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Az or!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!! !Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azo r!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!

Gość do joannnna 112
lubie takie dziewczyny jak ty :)