Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannnna 112

Umowiłam się z chłopakiem z czata.... /DORADZCIE

Polecane posty

Gość joannnna 112

w czwartek odmówiłam przyjścia tłumacząc się pracą w pątek (wczoraj) wystawiłam go dzwonił 50 razy/40 esemesow - wezył temat doszukiwał się drugiego dna, a ja w tym czasie oprowadzałam starsze malzenstwo anglikow po Kazimierzu. pochodzę z Krakowa Oczywiscie przyszlam na miejsce przed umowionym spotkanirm... wypilam kawe w kawiarence w ktorej mielismy sie spotkac, aura tak zachwycila ze postanowilam pospacerowac po Kazimierzu (jestem z obrzez miasta, wlasciwie to wies przylaczona do krakowa 15lat temu ale cechy wiejskie zachowala), spacerujac po Kazimiezu doszlam do oddanej w tamtym roku kladki - zwanej mostem milosci. dorwalo mnie to malzeznswo, nastepnie usiadlam z nimi i wypilam kolejna kawe w kawarni nieopodal kladki, ok 19 postanowilam ok czas na mnie ale nie poszlam na plac zydowski na ktorym bylam z nim umowiona a prosto do tranwaju I co teraz?spotkać się z nim jutro? Dodam ze to randka w "ciemno" wygooglowalam go jest znany w Krakowie, a ja zwykly instruktor fitnessu i fizjoterapeuta po godzinach Co robic?

Gość joannnna 112
on nie widział mojego zdjecia, a ja moze brzydka nie jestem ale piękna tez nie..... help

Gość joannnna 112
babeczki w kropeczki - przeprowadzilam sledztwo on nie wie ze ja wiem kim on jest....

Gość joannnna 112
Bo jest mi samej źle - spanikowałam poprostu...

Gość joannnna 112
kafetoster twoe motto "Lepiej spróbować i żałować, niż żałować, że się nie spróbowało" w tym momencie mnie krzepi

Gość przyszłyyy premier RP
jak go rozponalas skoro nie podawal ci danych?

Teoretycznie ucieczka przed randką może sugerować, że jesteś nieśmiała i to go nakręca jeszcze bardziej. Gorzej tylko jak to jakiś playboy który tygodniowo zalicza po 10 sztuk. Co ci każe myśleć, że jest inaczej?

Gość joannnna 112
wezszylam temat, niby starszy o 10 lat/ ja 27 on 37. Napisał jak ma na imię i czym się zajmuje.... ma nietypowe imie, pisalismy co nie co o sobie, to mie bylo trudne wykryc co robi... ogolnie gazety dla miasta - ale to nie istotne iść?

Gość przyszłyyy premier RP
idź najwyzej zakonczys randke szybciej niz normalnie. nic przeciez nie tracisz

Gość joannnna 112
teoretycznie jestem niesmiała, choc wszyscy uważaja ze wrecz przeciwnie, prowadze zajecia gdzie musze mowic do ludzi podniesionym glsem (cwiczac, sciszonym nie zrozumieja komend), znajomi twierdza ze kto jak to ale ja nie jestem niesmiala, a jestem.... nawiazywanie znajomosci przychodzi z oporem, mimo tego chetnie rozmawiam z nieznanymi mi osobami spotkanymi na ulicy sklepie etc

Gość joannnna 112
smialismy sie ze jesli bedzie kiepsko to zamowimy wodke, albo titanica, a jak bedzie zle to odwrocimy sie plecami popijajac kolejna setke, gdyz jego zdaniem zal bedzie opuscic takiego glosu (ze niby podoba sie mu jego glos)

Gość joannnna 112
*moj glos

Gość joannnna 112
no to kurcze iść czy nie iść? bo chciałabym w koncu stracić dziewictwo mam już tyle lat, a wianuszek wciaz na swoim miejscu bo Azora nie powinnam wliczac?

Gość joannnna 112
a babweczki w kropeczki ile mas lat> tez jestes dziewicą?

Gość joannnna 112
no to kurcze iść czy nie iść? bo chciałabym w koncu stracić dziewictwo mam już tyle lat, a wianuszek wciaz na swoim miejscu bo Azora nie powinnam wliczac? " hah to podszyw of course :) wiecej taktu prosze

Gość joannnna 112
czyli komputerowiec szuka dziewczyny w swoim świecie komputerow hmm babeczki w kropeczki co masz na mysli "wiem po sobie? ? ps spadaj podszywie sio

Gość joannnna 112
wybacz mam strasznie krótka pamiec i nawet ie pamietam ze pisałam te posty kilka minut temu. nawet zapomnaialm ze z toba rozmawiam. no to ile masz lat?

Gość joannnna 112
macie jakies doscwiadczenie z randka przez czat? nie chodzi o wyglad (ok musi byc wyzszy ode mnie) chodzi o blyskotliwosc poczucie humoru wyroslam z czasow gdy jedynie wyglad przemawial "za" albo "przciw"

Gość joannnna 112
Azor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!

Gość joannnna 112
podszywie ARE YOU OK? DUPKU

Gość joannnna 112
AM I OK? AM I? AM I? AM I? NOPE :(

Gość joannnna 112
a w czym pojsc w spodniach czy sukience, buty na obcasie czy plaskie?

Gość nieszarakomórka
spróbuj.