Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filutteekkkfiolek

paczka niedoreczona do adresata....pyt.

Polecane posty

Gość filutteekkkfiolek

otoz paczka, ktora wyslalam do danej sosoby nie zostala doreczona z powodu "adresat nieznany" po jakim s czasie przyszlo do mnie pismo z wydzialu niedoreczalnych przesylek, ze ta paczka tam jesdt i moga ja po pokryciu kosztow odeslac. A co jesli ja nie odbiore zalegajacej tam paczki co wtedy???? czy ktos moze sie orientuje?????????? MAM JEDYNIE TAKI ZAPIS .......ZE BRAK ODPOWIEDZI I UISZCZENIA CIAZACYCH NALEZNOSCI PO WYZEJ PODANYM TERMINIE UZNAJE SIE JAKO ODMOWE ZASPOKOJENIA WIERZYTELNOSCI ZABEZ[PIECZONYCH ZASTAWEM"{ czy ktos wie co to oznacza bo nie rozumiem

Gość dokladnie polezy sobie
w magazynie a po jakims czasie zutylizuja lub zlicytuja :) takie licytacje sa zajebiste, mozna kupic super rzeczy po niskich cenach.

Gość filutteekkkfiolek
a te slowa ktore przytoczylam z pisam .. czy nie beda mnie obciazac finasowo,??? wie ktos co konkretnie oznacza ten zapis

Gość nie masz co robić
że cały czas na forum siedzisz? niemal w każdym temacie

Gość filutteekkkfiolek
to ja do kogos cos wysylalam a mianowiecie reklamacja uszkodzonej lampy... takze nie szkoda mi tej paczki i nie mam zamiaru jej odbierac. Pytam czy mnie za to nie obciaza jakos? i co oznacza ten tekst...