Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuhyfdry45t

uslyszalam wczoraj od taty''ze niezmadrzalam''...

Polecane posty

Gość iuhyfdry45t

wyprowadzilam sie majac 16 lat w domu alkochol, libacje bijatyki matka zdradzala ojca i jak mu powiedzialam to oczewiscie ja zla...wyrzucila mnnie z domu;/ noto dalam jakos sobie rade, ja i moj chlopak zamieszkalismy razem obecnie on zarabia ja sie zwonilam z pracy przez glupie teksty dotykanie itp sprzatalam nieskonczylam tu collegu ale zawsze moge wrocic:) a collegu nieskonczylam bo mialam prace i to dobra pozniejmialam inna pozniej inna no wiecie jakie zycie jest moje ostatnie miejsce pracy agencja mieszkaniowa -sprzatanie sprzatalm im domy podatku wgl niemialam odbieranego bo ''za malo '' zarabialam ale mam 18 lat i na reke miesiecznie mialam ponad 700funtow ale oczewiscie jestem nikim rodzice zadzwonili wczoraj z awantura o mojego brata mlodszego ze niby jest u nas itp to im powedzialam ze niby zemna zawsze problemy byly ze zmadrzalam i ukladam sobie zycie a ojciec ''no niewiem czy zmadrzalas'' zaczal sie wysmiewac z tego ze bylam sprzataczka:( ponizyl mnie jednym slowem:( a sam siedzial 12 lat i dodam ze to moj ojczym...a matka nielepsza:( zwonilam sie z tamtad a im sama zalatwilam ta prace...tata robi naprawia a matka sprzata..i sie wysmiewa sory ze tak nieskladnie ale tak mi przykro:(

Gość iuhyfdry45t
i jeszcze dodal ze niby ja i moj chlopak sypiamy do 12;/ to moj sarkastycznie dodal ze do 2 a ojciec noo w nocy a ty wstajesz i mu robisz kanapki chce miec dziecko twierdza ze zycie sobie marnuje z moim facetem ich zdaniem powinnam pewnie kurwa zarabiac kokosy nobo przeciez z moim angielskim to manadzerka powinnam byc miec bogatego chlopa super samochod i dawac im pieniadze jest mi tak przykro:( tak zaluje ze zalatwilam matce prace jeszcze sie z chlopakiem oto klocilam a mowil mi mowil:( a ja glupia naiwna zawsze mowie bo to moja mattka:(

Gość iuhyfdry45t
i jeszcze dodal ze niby ja i moj chlopak sypiamy do 12;/ to moj sarkastycznie dodal ze do 2 a ojciec noo w nocy a ty wstajesz i mu robisz kanapki chce miec dziecko twierdza ze zycie sobie marnuje z moim facetem ich zdaniem powinnam pewnie kurwa zarabiac kokosy nobo przeciez z moim angielskim to manadzerka powinnam byc miec bogatego chlopa super samochod i dawac im pieniadze jest mi tak przykro:( tak zaluje ze zalatwilam matce prace jeszcze sie z chlopakiem oto klocilam a mowil mi mowil:( a ja glupia naiwna zawsze mowie bo to moja mattka:(