Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cigarette Burns

HAHA jakiś desperat proponuje mi spotkanie na nk

Polecane posty

chooj że wiocha :D weszłam tam pierwszy raz od pół roku i nagle wyskakuje mi okienko z rozmową i on się pyta czy się spotkamy. Zapytałam po co a on, że pogadać :D Odmówiłam :D raczej niemożliwe, żeby koleżanka bo już pojechała do pracy. Przyjeżdża raz na pół roku i idziemy wtedy na długie ploty:D

Gość asjksdjhdflasa
Musiał znać Twoje dane, więc trzeba było nie podawać :P

Gość no to ..,
porucha bo to jest wszystkimdajka i jest zesrana że ktoś do niej napisał na nk gdzie pewnie siedzi od rana do wieczora z przerwami na kafe :-D

dosiadł się ostatnio jak siedziałyśmy i gadał z nami, podałam tylko imię, ale on zna mojego brata to wie kim jestem :0 ale powiedziałam mu wtedy wyraźnie, że mam chłopaka. Taki najgorszy nie jest, ale jestem wierna swojemu :)

Gość no to ..,
to kiedy dupy dajesz w trakcie ? czy jak ? :-D

no ba! gg, myspace, twitter i co tam jeszcze ... a! sympatia, badoo i te inne :D Tym razem to znowu ja/ dobre, dobre:D ale jakby obniżył do minimum do napisałby do Ciebie :D :P no to to zależy :D jak nie ma nic interesującego na żadnym portalu to wtedy :P:classic_cool:

Gość atracyjna-dziewczyna-09196
ehhh jak miałam nk, to bardzo często miałam tego typu wiadomosci od facetów których znam z widzenia, albo od tych którzy 'podobno' mnie widzieli np. na mieście. Tez sie zdarzało od takich którzy mieszkali zupełnie w innym miescie oddalonym np. o 40 km :O komediodramat

być może, gdyby był gejem. ale zakładamy że nie jest. myślę że skorzystał z tej nowej opcji na nk a mianowicie rozbudowanej wyszukiwarki....w wyszukiwaniu opcje zaawansowane zaznaczył "jakakolwiek łatwa byle zamoczyć"