Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowa piosenka 24

Seks a badania na choroby weneryczne, proszę o wypowiedzi

Polecane posty

Mam przyjaciela, znamy się rok, mamy dobry kontakt i zaczyna iskrzyć. Ja jestem dziewicą, on miał kilkanaście partnerek w tym przygody zagranicą i spontaniczne na imprezach bez gumki. Ostatnio rozmawialiśmy teoretycznie o seksie i powiedziałam, że dobrze by było gdyby zrobił badania na HIV itp. skoro miał przygody bez zabezpieczenia i ze mną też by wolał bez gumki, ale on źle na to zareagował. Napisał, że mu przykro, że się nim 'brzydzę' i że jest wg mnie 'kłębowiskiem chorób'. Ale dobił mnie tym, że jeśli zrobi badania i do niczego między nami nie dojdzie, będzie oczekiwać, że oddam mu kasę za badania, bo dla przyjemności kłuć się nie będzie, a on wie, że jest zdrowy. A to, że oczekuję badań oznacza, że chcę się z nim kochać. Pokłóciliśmy się o to, pogubiłam się, nie mam doświadczenia w związkach i w ogóle jestem trochę 'nieżyciowa'. On mieszka daleko, więc jak przyjedzie na weekend, to przecież nie jestem w stanie przewidzieć czy będę miała ochotę na seks, a zmuszać się nie będę, nawet jeśli by zrobił te badania.

Gość przyjaciel w robocie
Nic takiego nie pamiętam :o

Pogon go w diably! Jak facet ma takie podejscie do sprawy zdrowia :P pomijajac HIV jest jeszcze mnostwo innych chorob przenoszonych droga plciowa (WZWtypuC, kila, rzezaczka,brodawczak, i pomniejsze chlamydie, grzybice itp.) Poza tym sa miejsca gdzie badania na HIV robi się za darmo ;) Na swiecie jest naprawdę mnostwo fajnych facetow, nie warto sobie zawracac glowy takim dupkiem :D

Gość hot lady
Co za podly egoista! Tobie mozna pogratulowac rozwagi. Ja bym sobie takim gosciem nie zawracala glowy jezeli nie szanuje Twojego zdania. Sex pownien byc przyjemnym doznaniem, a takie Ty mozesz miec jezeli w trakcie nie chodzi Ci po glowie mysl, czy on Cie jakims chorobskiem wlasnie nie zaraza

Gość wójekstaryhuejk
typowy zaliczacz a jak kobiata chce cos to wała

*więc założyłam ten temat na ogólnej