Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szoku...

STOP ABORCJI!!! FILMIK 18+

Polecane posty

Gość w szoku...

http://www.youtube.com/watch?v=VMUmiNoKJN8&feature=related , zabic wszystkie baby ktore dokonuja aborcji.. to nie sa matki tylko potwory!! i mam adzieje ze wszystkie tak uwazamy.. (nie mowie tu o aborcji np. gdy zagrozone jest zycie matki) tylko o glupich idiotkach co nie mysla a potem zabijaja te niewinne istotki:/

Gość dasssddsas
Obowiązkowa sterylizacja powinna być

Gość w szoku...
sterylizacja to za malo...

Gość łohihohohoh
wbijac na pal na cipkę :o

Gość w szoku...
i lekarze ktorzy robia aborcje podpalic zywcem..

Nie rusza mnie to. Raczej zastanawiam się czemu ktoś miałby czekać na tyle długo, żeby dziecko zdążyło się aż tak uformować.

Gość nie znosze chuii
sterylizacja to powinna byc facetów którzy zapłądaniaj a pózniej maja w dupie i matke i dziecko

Gość w szoku...
a matka zaimast zabijac moze urodzic i oddac np do okna zycia...

Gość nie znosze chuii
a moze nie chce rodzic

Gość ooooo jaaaaaa
A ja jestem za aborcją i tym, że każdy powinien mieć prawo do decydowania o swoim życiu i posiadaniu dzieci.

Gość fdfgfgfgdgsfgtjkjd
http://www.google.pl/imgres?q=p%C5%82%C3%B3d+3+miesi%C4%99czny&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=668&tbm=isch&tbnid=RbuNgxShILT9LM:&imgrefurl=http://bioinfo.mol.uj.edu.pl/articles/Jedynak07&docid=lb4ou4aoTON2TM&imgurl=http://bioinfo.mol.uj.edu.pl/articles/Jedynak07%253Faction%253DAttachFile%2526do%253Dget%2526target%253Drozwoj.JPG&w=560&h=406&ei=moGZTrWnK8ybOuHOqYkK&zoom=1&iact=rc&dur=423&sig=111980768850805804244&page=1&tbnh=139&tbnw=180&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=111&ty=87 Na zdjęciu: E 8 tygodni, F- 10tygodni, G-14 tygodni, H- ssący kciuk 14 tygodniowy płód ludzki. Aborcji dokonuje się na uformowanych płodach. Trochę poczytać i nie już nie jest się ignorantem...

Gość w szoku...
a ja jestem za tym ze jak chcesz miec prawo wyboru swojego zycia to sie zabezpieczaj albo zaszyj sobie cipe , a nie doprowadzac do tego ze bezmyslne idiotki daj dupy za przeproszeniem nie mysla o zabezpieczeniu a potem zabijaja swoje dzieci, masz prawo decydowac o swoim zyciu ale najpierw mysl a potem rob!!!!

Gość w szoku...
nie chodzi mi o gwalt , pisalam w temacie ani np zycie matki nauczcie sie czytac.. chodzi mi o glupie baby ktore daja gdzie popadnie a potem placz i aborcje... niechcecie dzieci to zastrzyk ,spirala a nie na oslep..

Gość nie znosze chuii
swiat to chujnia lepiej zginąc niz sie tu urodzic :O

piękna hipokryzja :D Czyli to ma być kara dla matki? Samo dziecko masz gdzieś - ok, można je "zabić" jak matka była ofiarą gwałtu, ale spokojnie można skazać je na byt kuli u nogi jeżeli matka sama jest sobie winna? kocham podwójną moralność :)

Gość jeszcze lepsze są osoby
które np mają rybki szczury węże żmije i inne lataja z nimi po wetach i wydają miliony na leczenie tych zwierząt wyzywają bo np ktoś chce kupić akwarium kulę dla rybeńki bo to takie niezdrowe ale na aborcję to 1 lecą "bo każdy ma prawo decydować" :D co za gówno

CYTUJĘ: ooooo jaaaaaa -" A ja jestem za aborcją i tym, że każdy powinien mieć prawo do decydowania o swoim życiu i posiadaniu dzieci." Sama sobie zaprzeczasz - piszesz o decydowaniu o własnym życiu a odbierasz tę możliwość najbliższej osobie - swojemu dziecku ONO TEŻ MA PRAWO DECYDOWAĆ Niestety czasem nie zdąży bo kochana mamusia stwierdza że to jeszcze nie jest czas na bycie mamą i dokonuje morderstwa

Ja jestem przeciw (z wyjatkiem gwaltu,zagrozenia zycia) Jesli nie jestes gotowa byc matka to nie uprawiaj seksu bez zabezpieczenia Nie żyjemy w średniowieczu Kobieta powinna ponosic konsekwencje wlasnego postepowania

Gość nie znosze chuii
bo mam , bede chciała zaplodnie sie 50 razy i wszystkie pousuwam i chuj wam do tego głupie suki :) kazdy robi jak chce

Gość nie znosze chuii
no własnie ? jesli matka nie chce dziecka to lepiej dla niego zeby sie nigdy nie urodziło

Gwałt to jest wyjatkowa sytuacja Matka nie mogła zapobiec tej ciąży A kazda z nas idac dobrowolnie z facetem do łózka bez zabezpieczenia powinna wiedziec ze moze z tego być dziecko

dziecko nigdy nie jest winne Ale jak stanowi prawo - jesli matka w wyniku gwałtu nie jest w stanie urodzic i wychowac dziecka ze wzgl na stan psychiczny to mozna usunąc ale fakty sa takie ze mało która to robi

Gość nie znosze chuii
ogólnie świat rzadzi sie hipokryzją np miliony osób dziennie umiera a caly swiat robi wielka afere ze smierci akurat jednego człowiekaa np jacksona czy winehous niekóre dzieci w afryce rodza sie tylko po to zeby zaznac głodu i choroby i umrzec po kilku dniach a w eurpie 40 lat to młoda smierc:O

Tym samym potwierdzasz mój argument - nie interesuje cię dziecko, tylko to, żeby dosrać matce która się nie zabezpieczała (lub którą antykoncepcja zawiodła z jakiegoś powodu). Miejcie chociaż odwagę cywilną przyznać na anonimowym forum, ze to złośliwość skierowana na kobiety które zaliczyły wpadkę, a nie troska o życie ludzkie które traci wartość "w wyjątkowych okolicznościach"

Gość PeggyBRownn
A slyszalas kiedys o tym, ze zabezpieczenie tez czasem zawodzi i nie daje 100% pewnosci?

Gadać z Wami to jak do głupiego przez ścianę Gdybym atakowała kobiety to napisałabym: aborcja tak ale dla matki Chyba kobieta która uprawia seks jest świadoma tego że może zajść w ciąże prawda?A mino to decyduje się na "ryzyko" Skoro już w tę ciąże zachodzi to zamiast urodzić i albo oddac ludziom którzy dzieci mieć nie mogą albo wychować to zaraz się bierze za usuwanie NAjgorsze jest to że te które kasy nie mają próbują "domowymi" sposobami Ja nie rozumiem A potem co gdy ma się już te dzieci upragnione Jak spojrzeć takiemu w oczy Pomyśleć że może gdyby sytuacja nie sprzyjała to było by martwe Kobieta zdolna zabić swoje dziecko to zwykła morderczyni I tyle Oczywiscie są różne przypadki losowe Ale wszyscy wiemy jak jest teraz Gdyby aborcja była legalna to wszystkie małolaty stały by w kolejce nie po gumki czy tabletki tylko do zabiegu

Gość puchaz
A slyszalas kiedys o tym, ze zabezpieczenie tez czasem zawodzi i nie daje 100% pewnosci? to po co sie ruchaja