Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

straszny obciach?

Polecane posty

puscilam baka przy nowo poznanych kolezankach.. nie wiem czy slyszaly czy nie.. niby sa wyzulowane tez staram sie byc otwarta ,ale myslalam ze sie spale ze wstydu straszny wstyd wg was? niby to kolezanki nie faceci ,ale przy facetach to nie wiem co bym zrobila juz

w sumie nic nie pozwiedzialam ani nie zrobilam udalam ze nic sie nie stalo i staram sie byc nadal wyluzowana. kurcze moze za bardzo sie tym przejmuje bo zawsze chce wypadac idealnie? w sumie to tylko dziewczyny ..

up

Gość kombinerki
Jak nie zwaliłaś sięprzy nich oscentacyjnie tylko przypadkiem to co miały mówić? Udały że nic się nie stało

no nie ostentacyjnie choc jak jakies dziewczyny znam od lat to moge sobie nawet zartowac na temat bakow itd\ ale je ledwo znam i w sumie troche mi sie glupio zrobilo az tak bardzo sie nie zwalilam zeby to bylo glosno , bylo to w miare cicho ,ale pewnie slyszaly :O

Gość justyna )))))7777
azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!azor!!!

Gość kombinerki
To pewnie nawet nie zauważyły... Niepotrzebnie tym sobie głowe zawracasz

Gość a śmierdziało
bardzo? :D

ja nie czulam wiec raczej nie :P

Gość kombinerki
Mogłaś jakimś żartem rzucić albo coś... Często tak jest że jak ktoś na początku znajomości pierdnie to potem ma opinie pierdziela, a wtedy może pierdzieć do woli i nikt mu nic nie powie. Mogłaś się przyznać, teraz byś mogła bąki puszczać bez ograniczeń przy nich ;)

Gość hejo254
ja kiedys na wycieczce klasowej dwudniowej szłam sobie w nocy do łazienki i nagle zza drzwi wyszedł mój wychowawca, a ja się tak wystraszyłam, że puściłam takiego długiego i głośnego bąka, on się tylko uśmiechną, a ja do tej pory jak się na mnie popatrzy to się czerwieniem. To dopiero jest obciach.

Gość TYMIK
no nie prubuj mi wmuwić że dziewczęta puszczają bąki :o

Gość kombinerki
Niestety to prawda... Strzeż się bo nie znasz dnia ani godziny :D

Gość Adass25
Dziewczeta puszczaja Pszczolki, Baki zostawcie dla facetow :d.

Gość kombinerki
Jak zwał, tak zwał ;) Jedno jest pewne - z tyłka im się snuje a jak to kto nazwie to już inna sprawa ;)