Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyska567

test pozytywny po godzinie

Polecane posty

hej mam do was pytanie robiłam test quick view i wyszedł negatywny po godzinie wyszedł pozytywny powtórzyłam kinder test i ten sam przypadek najpierw negatywny a pozniej pozytywny zawsze zachowywałąm sobie testy negatywne na 2 dni i zawsze były negatywne miał ktos tak ja ja był w ciazy

raczej nie nastawiałabym się na ciążę. W ulotce wyraźnie jest napisane, że wynik należy sprawdzić w przeciągu 5-10 min. (?) o ile dobrze pamiętam a po godzinie nadaje się już tylko do kosza. Chyba, że się mylę!?

Gość taka sobie jedna ja......
ja tak miałam zrobiłam rano test był negatywny, zostawiłam i poszłam do pracy popołudniu okazało się że była słaba kreska druga, po trzech dniach powtórka i tak samo a później brak miesiączki kolejny test i juz dwie kreski odrazu, więc jest mozliwe że jestes w ciąży. Dodam że miesiąc wczesniej robiłam też była jedna kreska i nic więcej się nie działo z tym testem. W obu miesiącach robiłam tymi samymi testami zrób za parę dni i napisz co wyszło lub idź na betę

Gość dsggggggggggggggggggggggggr
test po godzinie jest nieważny

Gość Jabardzo
Możesz być w ciąży :) Ja też jak za pierwszym razem zrobiłam test po jakiejś godzinie pojawiła się kreska. Moja siostra też zrobiła w tym samym czasie (żeby mi nie było smutno) i u niej kreska się nie pojawiła. Aha, jestem w ciąży. A w ogóle te testy są beznadziejne, bo przy becie 238 test wyszedł mi negatywny (dopiero po jakimś czasie pokazała się kreska). Powodzenia.