Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhcdweuyyugtfryt5iu54

naogladalam sie filmikow o aborcji i...

Polecane posty

niewiem!!!niewiem no jak tak mozna zrobic:( ja bylam w ciazy majac 17 lat myslalam o tym zeby usunac hormony mi sie burzyly i mialam takie mysli ze usune bo sie balam ale nieusunelam... kiedy wszystko zaakceptowalam cieszylam sie poronilam:( jak mozna usuwac dzieci!!!!!!!!!! no ja!!!

niewiem jak tak mozna zrobic: 9

jestescie za czy przeciw?

Gość te filmiki są spreparowane
Już zresztą dawno zostały zdemaskowane: wstawia się zdjęcia płodów z poronień lub uszkodzonych w późnych miesiącach ciąży. Oczywiście laik nie jest w stanie tego rozpoznać i nie jest przyzwyczajony do widoku krwi, więc robi to na nim wrażenie, ale każdy ginekolog na kilometr widzi, że te filmiki nic nie mają wspólnego z aborcjami. Osoby, które je tworzą kopiują zdjęcia z sieci i nie zadają sobie trudu, żeby sprawdzić, co faktycznie przedstawiają. Zdjęcia po aborcji przedstawiałyby krew podobną do krwi menstruacyjnej. Mało szokujące, co?

Gość ;lk;lk
ja tez nie wiem i nigdy tego nie zrozumiem, tez widzialam filmiki czytalam duzo. ale nawet bez tego mialam takie samo podejscie do aborcji.

Gość ;lk;lk
te filmiki sa spreparowane-z lat 60tych gdzie nie technologia kulala tez, tak? co jeszcze wymyslicie ?

Gość te filmiki są spreparowane
Wierzę, że autorzy tych filmików tworzą je z jak najlepszymi intencjami i nie twierdzę, że macie zmieniać poglądy, ale pokazując nieprawdę szkodzicie własnej sprawie. Tak naprawdę nikt tych filmików nie weryfikuje: w jednym z nich widziałam dokładnie to samo zdjęcie podpisane raz jako Matt w siódmym tygodniu życia i parę klatek dalej jako Amy w 6 tygodniu życia. Więc przynajmniej raz ktoś zwyczajnie kłamał. Czy tylko ten raz? Nie ma żadnych informacji skąd zdjęcie zostało wzięte, kto je zrobił i czy aby na pewno po aborcji. Nie ma żadengo copyrithu, nie ma żadnej osoby, która godziłaby się odpowiadać za prawdziwośc tych zdjęć. Dlaczego? Cel nie uświęca środków.

Gość ;lk;lk
nawet jesliprawda w filmach jest nagieta to co z tego??co to zmienia, czy aborcja dzieki temu ma byc mniej okrutna? jak nie wierzysz w prawdziwosc tych filmow toobejrzyjsobie wywiady z pielegniarkami-tegojuz raczej spreparowac sie nie da

Gość O tak, wywiadów z pielęgniarka
nie da się spreparować, a w kinie pokazują wyłacznie dokumenty, bo przecież aktorzy nie istnieją:O Możesz sobie wierzyć w co chcesz, odpowiednia ustawa jest zatwierdzona, ale nie możesz innych zmusić do zmiany poglądów, więc skończ z tą agitką:O