Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzerka2

nadzerka a bol

Polecane posty

Gość nadzerka2

witam! Moja sytuacja wyglada tak pol roku temu ginekolog stwierdzil u mnie nadzerke powiedzial ze narazie nic z nia nei bediemy robic bo mzoe sama zniknie. Przez te pol roku zdazylam znalezc partnera i problem polega na tym ze w trakcie stosunku mnie boli tzn nie jest to jakis wielki bol ale czuje go w podbrzuszu... i traz sie zastanawiam czy przypadkiem nie jest to z winy nadzerki. A moze moj partner ma po prostu za duzego? Dodam ze jestem bardzo mokra podczas zblizenia itp- z drugiej strony nie boli mnie gdy np wypije 2 lampki wina wtedy jakos sie rozluzniam. Tak naprawde nie wiem gdzie lezy problem?

Gość DJADAM0S
A ile mierzy pędzel twojego partnera?

Gość nadzerka2
oczywiscie ze pojde do ginekologa ale wczesniej chcialam sie o to zapytac. moj partner ma penisa wielkosci ok 20-22 cm

Gość DJADAM0S
Ta do ginekologa czym prędzej dziewucho, mógł ci uszkodzić szyjkę macicy(bardzo częste zjawisko przy nadżerkach) a takie uszkodzenie niesie za sobą szereg poważnych powikłań. Jako kochanek ginekologa coś niecoś na ten temat wiem i nie chcę cię straszyć ale lekarz nieunikniony.

Gość nadzerka2
no oczywiscie ze pojde ale musze poczekac do poniedzialku gdyz w weekendy moj gin nei przyjmuje

Gość nadzerka2
Od jakiegoś roku, czasami z gumkom czasami bez, nieraz ale rzadko anal.

Gość nadzerka2
to wczesniej podszyw!! Wspolzyjemy od jakiegos miesiaca

Gość Perw śpiąca
"moj partner ma penisa wielkosci ok 20-22 cm" Tia. 😴

Gość Perw śpiąca
To mało powiedziane. 😴

Gość nadzerka2
jak chcesz....Nie bede Ci niczego udowadniac :) Kazdy ma prawo do wlasnego zdania... Wiec wrocmy do tematu ktory mnie meczy- skad ten bol

Gość "z gumkom:- :)
zdanie czasami z gimkom-już samo mózi za siebie.. dziecko-idz do rodziców..porozmawiaj z nimi..a może najpierw zamij sie nauką??-bo sam język polski jak widze sprawia ci problemy:)

Ty tam, polonisto od siedmiu bolesci, nie pij wiecej, bo sam już z trudem w klawisze trafiasz :P

Gość z gumkom"
to nie Polonista:-a jakiś błąd w redakcji Cafe:) przez niema 10 minut próbowałem cokolwiek napisac na forum:)

Gość nadzerka2
haha prosze was..Jakiez to wspaniale gdy nie ma sie do czegos przyczepic a trzeba to jak zwykle trafi na ortografie :) Tak za to kocham to forum :P

nadżerka nie boli a ten ból spowodowany jest twoją obawą że ból powinien być bo masz nadżerkę i zaczynasz mieć początki pochwicy Po wypiciu alkoholu ból zanika bo zanikają obawy