Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E_girl

Nic mi się nie chce....:(

Polecane posty

Wstałam o 12 wykąpałam się i nic mi sie nie chce....nawet sniadania nie zjadłam jeszcze :( bo do sklepu mi sie isc nie chciało...

Gość w piekle będe się smażyć
mi też :(

moze to ze zmeczenia po pracy ... ale ja nic dzis kompletnie nie zrobiłam... telefon sie rozładował trudno nikt sie nie dodzwoni ...sniadanie ? po co isc do sklepu...to samo z papierosami po co isc i kupowac - nie chce mi sie... i leze w przescieradle nieb ubrana :(

Gość w piekle będe się smażyć
ja się nawet nie umyłam :o bo i po co? dla kogo? :(

ja sie wykąpałam dla siebie :) ale poza tym siedze sama w pokoju/ mieszkaniu daleko do rodziców nic mi sie nie chce,,,\Czasami stwierdzam ze ja jestem człowiekiem ktoremu całe zycie sie nic nie chce bo i po co.Wyprowadziłam sie z domu i zarabiam sama na siebie ale poza tym nic mnie nie interesuje....nie chce mi sie nigdzie wyjsc by poznac kogos tu , nic zero.

jedni ludzie maja jakis pomysł na siebie cos robią w wolnym czasie ...ja chciałam załozyc bloga ? tya i pisac o niczym to zrezygnowałam.. Czasami mam wrażenie ze powinnam iśc do kościoła...może by mi to pomogło i tchnęło we mnie jakieś życie,,,bo mi całkowicie brak motywacji....