Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvv45643

wypłacanie pieniędzy z bankomatu za granicą

Polecane posty

Gość vvvv45643

czy to prawda ze by wypłacić pieniądze z bankomatu za granicą trzeba najpierw isć do banku i coś tam odblokować??? bo podobno jak nie mam zgłoszonego faktu że będe korzystac z karty (tak wgle to karta debetowa) za granicą to bankomat może mi zniszczyć kqartę bo zajdzie podejrzenie ze jest np. kradziona??? jak to jest?? mam konto w pko bp, karta to zwykła visa

Gość vvvv45643
może zauważ że mamy weekend

Gość vvvv45643
ktoś mi tak powiedzia ł, własnie też byłam zaskoczona i wgle 'jak to' bo byłam przekonana że mam kase na koncie to jadę i normalnie korzystam z karty i nie muszę sie o nic martwić, naprawdę byłam zaskoczona, @wielbiciel, czyli nie muszę nic tam odblokowywać/zgłaszać w banku?? normalnie jadę i używam karty??

Ja używałam za granicą kartę Maestro z ING. Wszystko było ok, karta cała, pieniądze z bankomatu pobrałam... tylko ta cholerna prowizja:o

Akurat w PKO konta nie mam, ale nie słyszałem, aby jakikolwiek bank stosował tego typu praktyki. Po prostu wypłacasz kasę tak samo jak w PL.

Gość vvvv45643
to mnie uspokoiliście :) dzieki, ale jeszcze i tak to będe musiała sprawdzić :S

Gość vvvv45643
podobno też mam darmowe wszystkie na świecie, a jak to jest w praktyce to się dopiero dowiem :D