Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala girl

nie czuje smaku jak jem coś slodkiego czy to moze ciaza?

Polecane posty

Gość lalala girl

nie wiem co się dzieje. jak jem coś słodkiego to czuje jakiś zupełnie inny smak jakiś taki dziwny a czasem to nawet przy jedzeniu szczypie mnie język z pozostałymi potrawami ostrymi kwaśnymi itd nie mam nic takiego. nawet już podejrzewam ciąże ale żeby to sprawdzić to jest chyba za wcześnie bo okres mam dopiero dostać po 20 października. i chyba w ogóle na takie objawy jest za wcześnie. (akurat ten objaw mi przypomina mi dolegliwość którą już miałam przy ciąży ale był dużo później) do tego dochodzi ogólne osłabienie senność niska temperatura bóle mięśni i głowy i czasem kręgosłupa, nie byłam u lekarza bo mój lekarz zwala wszystko zawsze na moja nerwice czy to może być przyczyną??? czy ktoś miał może podobna przypadłość??? ( dodałam ten temat tez na zdrowie i uroda ale może znajdzie się jakaś kobieta tutaj która mi pomoże) Z góry dzięki

Gość lalala girl
zresztą wpisuje np w google swoje objawy to same strony z ciążą mi wyskakują. ale może to coś innego brak jakichś witamin czy coś??? czy któraś z was tak może miała??? bo czekam z niecierpliwością do tego 20 października żeby się przekonać i chodzę zdenerwowana troszkę

Gość asiaprzyszlamama
to nie są objawy ciazy, a temp to sie ma podwyższoną a nie niską!

Gość lalala girl
ok. ale jak ja byłam w ciąży wcale nie miałam podwyższonej temp z reszta tego w 100% nie mogę powiedzieć bo może wcale tego nie odczulam. nie miałam mdłości zgagi i w ogóle miałam przez pierwsze 2 miesiące okres bo dopiero w 10 tyg dowiedziałam się ze jestem w ciąży. także może sobie trochę wkręcam z ta ciąża bo mi się przypomina z mojej . ale może jakaś osoba tutaj miała jakieś podobne objawy mimo tego ze to nie była ciąża ale jakiś brak witamin czy coś ??? tylko o to pytam \z góry dzięki

Gość lalala girl
dobra zresztą. temat nieważny. kupię test i sie juz sama przekonam. a ja nie wyjdzie to do lekarza.

haha najglupse stwierdzenie z jakim sie spotkalam hehe " nie czuje smaku jak jem coś slodkiego czy to moze ciaza?" jebne ze smiechu zaraz up up

Gość hhhhhhhhhhyhyhy
jebnij saleminka,jebnij kurwo...bedzie spokoj na forumO

Gość lalala girl
spaecjalnie dalam taki temat bo wiedzialam ze jest glupi a ty nawet nie przeczytalas co napisalam w poscie bo nie napisalam ze to ciaza a pytalam wogole co to moze byc