Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woodyalen

ciaza

Polecane posty

Gość woodyalen

Witam:) mam pytanie od 1,5roku stosuje plastry Evra , przyklejam je praktycznie zawsze tego samego dnia lecz w roznych odstepach czasowych, w czwartek uprawialam sex z moim partnerem bez gumki( jak zawsze ), ale sex zakonczyl w mojej pochwie po raz pierwszy , czy powinnam zastosowac tabletke'" 72h po '' skoro w poniedzialek skonczyl mi sie okres i mam teraz dni nieplodne ? jestem typem osoby ,ktora niezwykle przejmuje sie takimi sprawami, duzo moich kolezanek jest w ciazy ,a ja nie chce powtorzyc ich losu , wiec prosze o szczere odpowiedzi , a nie o pouczanie mnie , z góry dziekuj pozrawiam

Gość woodyalen
moja kolezanka uzywala tabletek i w grudniu rodzi :) tylko sie pytam

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
To zle uzywala.

Gość woodyalen
czyli nie mam o co si martwic :>?

Gość PimaFucina
Pewnie że nie. A te brednie że stosowały tabletki i zaszły, to niech dzieciom z podstawówki opowiadają. Pewnie pominęły, wzięły za późno, lub zwymiotowały albo popłynęły wraz z biegunką. Trzeba wiedzieć że wtedy też można zajść, stosując tabletki!

Gość woodyalen
ja stosuje je od 1,5roku jak juz wspomnialam ,ale przyklejam je w roznych odstepach czasowych , z 4 razy mi sie zdarzylo ,ze przykleilam dzien pozniej ,ale skoro od takiego czasu , to pewnie nie ma zadnego wplywu , czyli nie mam brac tabletek 72hpo , one antykoncepcyjne bray.

podczas stosowania plastrów ZAWSZE masz dni niepłodne, plastry Cie zabezpieczają i możesz uprawiać seks do końca, po to one są...