Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowajakchuj

czemu znowu trafilam na dupka??????????

Polecane posty

Gość pechowajakchuj

Ja nie moge, ja nei wiem czy ja po prostu mam pecha czy co... Niemal wszystkie moje znajome maja juz ustabilizowane zycie, a ja znowu trafilam na dupka, ktory skrzetnie potrafil sie ukrywac!!! A tak naprawde to wyrosniete dziecko:/ Jeszcze jestesmy razem, ale mam juz dosc i zamierzam to zmienic... Jestem tylko sfrustrowana faktem pechu, ktory mnie przesladuje... Mam 29 lat. :(

Gość Żrę banana
Takich sobie wybierasz.

Gość a ja powiem tak.
wszyscy faceci to dupki,wiec nie licz na jakiegos ksiecia:P

Gość pechowajakchuj
kurde.... jest dziecinny, kumple na 1 miejscu, przez pierwsze miesiace sie ukrywal, naprawde! "Tylko Ty" i takie tam inne duperele :/ a teraz? Nie mam najmniejszej ochoty bawic sie w takie cos... Po prostu to jakis kurwa pech mnie przesladuje, nie rozumiem :( Chcialabym w koncu znalezc kogos normalnego, zalozyc rodzine ...

jak to kiedyś powiedział robert górski z kmn: jak kto ma pecha to i w bananie pestkę znajdzie :D

Gość mrówka6
a moze on nie jest dupkiem i woli kumpli bo z nimi moze chociaz o czys pogadac.Moze nudzi się z tobą?

Gość o matko jedyna - zupełnie jak
bo wszyscy co fajniejsi już dawno zaklepani :( A topie pozostały dupki, których nikt nie chce..

jeśli wielokrotnie trafiasz na podobny typ faceta, to to nie jest przypadek. pewnie podświadomie takich przyciągasz/wybierasz sobie. i nie ma znaczenia, że się maskują i świadomie tego nie widzisz, bo robi to Twoja podświadomość. może warto się przyjrzeć sobie, pójść na terapię, poukładać sobie w głowie pewne sprawy i dopiero rozejrzeć się za właściwym facetem?

Gość simian raticus
Sama sobie go wybrałas!

Gość Mam na niego sposób. Ewelina
Spróbuj go sobie na nowo wychować. Daj mu do zrozumienia, że jesteś kobietą potrzebującą ciepła, uczuć i stabilizacji, a nie szczeniackiej platonicznej miłości. Jeżeli on nie jest w stanie zrozumieć tych potrzeb to znaczy, że nie jest ciebie wart i nie ma sensu tracić na niego czasu. Miałam ten sam problem, powiedziałam mu o tym, że jeżeli się nie zmieni i nie będę dla niego najważniejsza to ten związek jest bez przyszłości. Podziałało, minęły już 4m-ce, a on jest romantyczny, już nie chodzi w sobotę na mecz z kumplami tylko idziemy razem na romantyczny spacer. Chyba zrozumiał, że zachowywał się jak dzieciak. Teraz jest całkiem inaczej, wydoroślał, dojrzał. Moja rada to opowiedz mu o tym co ci przeszkadza, jeżeli on na to nie zareaguje i będzie tak jak było to rzuć go, będzie to znak, że mu nie zależy i dla niego to tylko zabawa. Po co masz się denerwować. Jeżeli on się nie zmieni zakończ ten związek dla swojego dobra. Nie męcz się z osobą, która nie bierze twoich uczuć na poważnie, widocznie do tego nie dorósł. Z czasem spotkasz osobę poważnie myślącą o przyszłości, osobę godną twojej miłości.