Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisikarteczka

Jakiej cechy nie aprobujesz u faceta ktory Cie podrywa

Polecane posty

Gość atracyjna-dziewczyna-09196
-niski wzrost -jak nosi okulary -jak jest chudy jak szczur z żelaznego sklepu -jak stawia włosy na żel -jak ma żółte zęby -odstające uszy -żylaste, chude dłonie -obgryzione paznokcie -jak nosi arafatkę lub inne gówniane chusty dla gejów -jak intersesuje sie kobiecymi sprawami (np. moda i kosmetyki:O) -jak nie przepuscza kobiety pierwszej np. w drzwiach -ogólnie nie lubię ciap i kolesi którzy peniają z byle powodu.

Gość cOOle from costa calma
Już wiem jak się pozbyć tych puszczalskich poleczek. Od dziś będę posiadał większość z tych cech, z naciskiem na nie przepuszczanie loch w przejściu :classic_cool:

Mnie odpycha piwny brzuch, ale walczę z tym, bo patrze większość facetów to ma u nas:P Fajny facet, przystojny i w ogole i te ohydne brzuszysko:P Od razu mam przed oczami obraz majtającego się brzucha, ble:P A jak już dojdzie do rozmowy to nie cierpię facetów cwaniaczków, ze widzę, ze już z góry założył, ze będzie miał mój numer i wstępuje w niego niesamowity flow, żałosne :P

Gość atracyjna-dziewczyna-09196
ja mam kolegę, który chce być najlepszy, najmądrzejszy :O ostatnio zaczął temat o moich butach. Sprzeczał się z nazwą, ja mówiłam ze to koturny (bo to były koturny:O nosz kurwa) a on ze nie, ze to nie są koturny. I to nie było w żartach tylko był poważny. Myślałam ze kurwicy dostanę.

Gość simian raticus
Tak k00rwa! A Wy takie laski zayebiste jesteście, że do ch00ja Pana złodzieja tylko ideał Was zechce!