Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowa434232

facet - tatuś ? ?

Polecane posty

Gość koralowa434232

Mój facet traktuje mnie dosłownie jak dziecko :/ jest starszy tylko o 4 lata, gdy idziemy razem często słyszę coś w rodzaju "uważaj na to i na to..." "nie przewróć się" , często głaszcze mnie po głowie , całuje w czoło , pyta czy mi nie za zimno, mówi żebym się zapięła, albo ba... sam to robi, nie chce też żebym sama dojeżdżała na wydział, mam z nim jechać i koniec, chyba że ewentualnie nie zdąży wtedy daje mi znać i mogę jechać sama... to jest w sumie ale z tych takich miłych rzeczy chociaż powoli i takie już mnie denerwują, a z tych gorszych to "nie pyskuj tyle, ubieraj się i idziemy" , jak czegoś nie zrobię to mówi , że nie pójdziemy w takim razie tam i tam dopóki tego nie zrobię w końcu... mówi , że będzie kontrolował to czy się uczę, jakie mam oceny, jeżeli mam kolokwium to mogę zapomnieć o jakimkolwiek wyjściu z nim, mam siedzieć i się uczyć :/ powoli przestaję odczuwać , że jest moim facetem , bo zachowuje się jak jakiś tatuś !! na początku nie zwracałam na to uwagi, bo wydawało mi się to miłe, slodkie , ale teraz już nie. Próbowałam z nim o tym pogadać , ale twierdzi , że jeszcze mu będę za to dziękować i nie mam marudzić... nie wiem co o tym myśleć, o nic innego doczepić się go nie mogę.

Gość buniaczka
zamieniła bym się z tobą miejscami Na mnie mój nie zwraca uwagi :(

Gość koralowa434232
ja jednak na dłuższą metę nie chciałabym żeby traktował mnie jak jakąś córkę, a nie partnerkę

Gość simian raticus
Pedofilskie skłonności zapewne!

Gość do koralowa
a jak wyglądasz? pewnie jesteś niska i chuda, prawda? do tego bardzo infantylna. Odpisz.

Gość koralowa434232
nie jestem taka... wiem czego chcę, jestem osobą upartą aczkolwiek mogę pójść na kompromis w zależności od sytuacji, raczej szczupła a nie chuda i wcale nie taka niska , chociaż do niego to różnica jest dość spora, ale co to ma do rzeczy...