Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzimusek

Różnica wieku

Polecane posty

Gość Dzimusek

Witam mam do was takie pytanie zakochałem się w kobiecie która ma 31 lat ja mam 17. Zóznica wieku to 14 lat czy to nie za dużo, powoli zaczełem sobie to przemyślac teraz jest jeszcze ok ,kobiata ta wyglada na 27-29 ale co bedzie jak ja będę miał np 26 lat a ona 40. W tym momęcie ta granica zacznie juz chyba coraz bardziej przeszkadzac. Ale sam już nie wiem proszę podpowiedzcie mi cos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dzimusek
Odpowiedz ktos ziom poratujcie

Gość fotel
nie przejmuj się jak ty będziesz miał 26 lat a ona 40 to od przynajmniej 9 lat nie będziecie już razem.pukaj ją ile się da ,bo długo to wszystko nie potrfa.

Gość asdfsfsdf
zalosne jak taka dojrzala kobieta mogla spojrzec na gowniarza ktory nic nie jest w sanie jej zaoferowac procz sexu. To dziwka, pedofilka albo niedorozwinieta. Do sexu sovbie mozesz ja wziąć jak taka chętna ale w późniejszym wieku bankowo poszukałbys sobie młodej. Jesli juz teraz masz watpliwosci a ona o zgrozo mysli powaznie o Tobie to daj jej spokój

Gość dzimusek
Tez tak myslalem ze to tykajaca bomba prosty przyklad ja 26 ona 40 ja bede chcial smigac po dyskach a ona bedzie chciala robic szaliki na drutach bo zegara biologicznego raczej nie zatrzymam w miejscu i nie bedzie ciagle hot 30 ....

Gość eadasdsdsd
jestes uposledzomy umyslowo

Gość dzimusek
moze ale nie stwierdzone