Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie teksty

najglupsze teksty facetow

Polecane posty

Gość Apasz24
O co to to nie ...kocham kobietki, baaaa wręcz je uwielbiam ale nie stawiam ich na równi z facetami, co nie znaczy, że uważam, że są gorsze, po prostu są inne. Co jest zrozumiałe ze względu na różną fizyczność jak i mentalność ...

Gość xcxcxccxnnnn
bliski kolega ( jeszcze nie facet), bardzo chciał odkupić moje auto. Ja mu tłumaczę jak dziecku, że potrzebuję że nie chcę sprzedawać, że nie mam teraz w planach zmieniać auta. jego odpowiedź " zawiodłem się na Tobie, myślałem, że zawsze mogę na Ciebie liczyć, że chociaż w Tobie będę miał oparcie" :/ innym razem ten sam facet na początku znajomości piszemy smsy, ja nie lubię za bardzo pisać sms, więc mu napisałam, żeby podał gg lub maila to tak popiszemy, że będzie wygodniej i niezbankrutujemy na sms ( to było żartobliwie z mojje strony) mam i tak sms bezpłatne) jego odpowiedź " że jstem sknera, że ja pracuję i że tyle zarabiam i mi żal na sms, że mu nie żal, że już wie jaka jestem" itp nornmalnie jak przeczytałam tego sms to myśloalam, że spadnę z krzesła, Zawsze jak się spotykaliśmy płaciłam za siebie, czasami nawet i za niego.. nie jestem materialistką, a on mi takim tekstem rzucił. b rak słów

Gość nielubie nielubie
kobiety są inne niż faceci i nie ma w tym nic złego ale na kafeterii siedzą w większości sfrustrowane prawiki które nie dotknęły w życiu kobiety a drą się najgłośniej że kobiety nadają się tylko do jednego... Spójrzcie prawdzie w oczy, tak nienawidzicie kobiet bo zostaliście przez wszystkie odrzuceni jako wybrakowany towar - teraz pozostaje tylko słowna zemsta :D

Gość Apasz24
Może nie tyle chodzi o to, że kobiety nadają się tylko do jednego co o to, że dla faceta są w tym niezastąpione (nie licząc pewnych % kochających inaczej) :). Poza tym nie ograniczajmy się jedynie do seksu, ktoś musi przecież jeszcze gotować, wychowywać dziecko, ogarnąć dom ... :) (Niebiesko zielona..! ZARTUJĘ)

Gość do apasz
ty to dopiero robisz wrażenie mega tępaka jestes ze wsi ze tak pierdolisz o tych hektarach ?

Gość kojgoswgjo
hahahah Apasz - teks o hektarach to jakaś masakra :D:D:D i ty sie jej dziwisz że była skonsternowana??!!! Masz poczucie humoru rozdeptanej żaby zreszta jak wszyscy faceci - fajnie jest tylko jak można z kogoś sie nabijać ale do siebie zero dystansu :D:D:D co za głupek:D:D:D

Gość akurat tepych kobiet/dziewczyn
jest wiecej niz tepych kolesi malo to pustakow po solarce

Gość anioł z niebios
faceci sa beznadziejni najlepsze jest to ze pojdzie taki z laską do łożka a pozniej wielkie zdziwienie ze laska jest w ciąży rzeczywiscie bardzo ciężko to pojąc.

Gość anioł z niebios
i oczywiscie zero szacunku dla własnego dziecka kobieta wychowuje sama dziecko i wiele jest przypadkow gdzie urodził sie syn i jest wychowywany tylko przez matkę bo genialny tatus sie ulotnił i taki syn ma szacunek do kobiet

Gość najlepsze
koleżanka przespała się z facetem i zaszła w ciążę - mówi mu o tym a on -a jak do tego doszło?