Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakasse

sesja ciążowa, noworodkowa, niemowlęca,super cena , WROCŁAW!!!

Polecane posty

Gość jakasse

Witam, mam do zaoferowania rodzicom oraz przyszłym rodzicom możliwość wzięcia udziału w profesjonalnej sesji ciążowej, noworodkowej lub niemowlęcej. Koszt sesji 150zł - dostajecie państwo ok 20-50 zdjęć, w zaleznosci od przebiegu sesji, wspolpracy maluszka itd. Sesja moze odbyc sie w moim studiu, u Was w domu lub miejscu które wybierzecie albo w plenerze. Plener to zawsze dobry wybor gdyz korzystamy z naturalnego swiatla i jest doskonaly do wyrazenia naturalnych emocji, jednak tylko wtedy, gdy sprzyja nam pogoda. Sesje noworodkow sa zwykle w studiu ale jestem otwarta na Wasze propozycje. Sesja trwa ok. 2 godzin, jednakze nie ma limitu czasu. Nie ma pospiechu i stresu. Kazde dziecko jest inne, jedno szybko odnajduje sie w nowej sytuacji, inne potrzebuje wiecej czasu. Podczas sesji mozemy zrobic sobie przerwe na nakarmienie dziecka, odpoczynek czy po prostu przytulenie sie do mamy. Rodzice powinni byc naturalni i rozluznieni, wtedy dziecko czuje sie bezpiecznie i komfortowo. Ubranie powinno byc przede wszystkim wygodne. Na zdjeciach dobrze wygladaja soczyste kolory, kapelusiki, czapeczki ale wybor nalezy do Was. Jesli bedziecie mieli z tym problem oczywiscie moge pomoc, cos zasugerowac. Warto wziac ze soba rowniez ulubiona zabawke Waszej pociechy. W przypadku noworodkow najlepsze sa nagie zdjecia,w kocyku lub cienkim ubranku. Sesje noworodkow najlepiej wykonywac do 3 tyg zycia, maluszki wtedy prawie caly czas spia a ich cialka sa jeszcze takie kruche i "plastyczne", warto uwiecznic te chwile. Moje zdjęcia można oglądać na tej stronie : http://marta-rybak.blogspot.com/ W razie pytań - proszę pisać na maila. Zainteresowanych - serdecznie zapraszam :)))