Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszszszsza

dziwne zachowanie ginekologa

Polecane posty

Gość nataszszszsza

Co byscie pomyslaly jakby ginekolog powiedzial wam ze ladnie wygladacie i macie seksowna bielizne???

Gość nataszszszsza
dziwnie sie czuje po takich tekstach . to takie nieprofesjonalne ?

Gość to Ty rozbierasz sie przy nim
W każdym gabinecie jest miejsce do przebrania - albo specjalnie przeznaczona ku temu przebieralnia, albo też parawan i tam kobiety się rozbierają. Ja zawsze zakładam coś dłuższego, aby przykryć tyłek, lekarz nie widzi bielizny. Wygląda na to, że Ty ściągasz majtki dopiero przed położeniem się na fotel? Chyba, że mówił o staniku ? Ale wtedy i tak nie powinien patrzeć się jak go ściągasz..

Gość nataszszszsza
ogladal moja blizne po cc i zobaczyl kawalek majtek i powiedzial ze moge z mezem juz wspolzyc i ze seksowna bielizne juz mam . a ze ladnie wygldam to mowil mi w ciazy .

Gość iuiuiuiu
przezywałabym to jak mrówka okres i załozyła o tym sto tematów na forum.

Gość nataszszszsza
tak tylko pisze bo to nie daje mi spokoju . nie chce za duzo o tym myslec ,a le to dziwne dla mnie zachowanie . czy wy taez tak myslicie ???

nataszszszsza OJ KOBITO ALE MASZ FANTAZJĘ WIELE DZIEWCZYN O TAKIM CZYMŚ MYSLI JUŻ OGLĄDAŁ BIELIZNĘ MA 10 PACJENTEK DZIENNIE A AKURAT TWOJĄ OGLĄDAŁ ZACHWYCAJĄC SIĘ WSTYDŹ SIĘ

Gość zwyczajnie byl mily dla
ciebie, a ty sobie wyobrazasz nie wiadomo co!! Co w tym dziwnego ,ze ginekolog mowi pacjentce ,ze ladnie wyglada w ciazy? Doszukujesz sie drugiego dna.

Gość nataszszszsza
dzieki dziewczyny , wlasnie o to mi chodzilo . zastanawialam sie czy nie wkrecam sobie czegos . Moze faktycznie tak sobie gadal . mialam wtedy na sobie koronkowe gacie i pewnie to pierwsze mu wpadlo do glowy .

Gość nataszszszsza
a ogladal nie bielizne , tylko BLIZNE ;) po cesarce i zobaczyl przy okazji moje majtki . ;)

A w jakim wieku mniej więcej jest Twój gin?

Gość nataszszszsza
okolo 45 lat . jeszcze ze tak powiem jurny ;))) starszy ode mnie o okolo 12 lat

Ginekolodzy z reguły są specyficzni chyba. Albo nic nie mówią, albo są żartownisiami. Ten, do którego chodzę, jest z tych drugich, poza tym mówi do mnie na "Ty" jakbym była małolatą. Nie wiem czy tak ma i do innych kobiet też mówi na Ty.

Gość nataszszszsza
a pisze to tutaj , bo nie mam z kim pogadac o tym . mam tylko was :) i licze na pogaduchy

Gość nataszszszsza
moj tez mowi mi na ty ale z tego co wiem do innych tez tak mowi . dlatego to wiem ze jest u niego normalne . ale te komplementy mnie dziwia .......

Może mamy tego samego ? ;p Ja w sumie cieszę się, że w końcu trafiłam na ginekologa, który wszystko tłumaczy i powie co i jak. Poprzedni, u których byłam - tacy po 50-tce nic prawie nie mówili.

Moja lekarka całą ciążę mi mówiła, że bardzo ładnie wyglądam. Raczej lesbijką nie jest ;) po porodzie zaczęłam chodzić do bardzo specyficznego gina, dziadek na oko 60-70lat, więc wcale nie "jurny". Poszłam do niego 7tyg po porodzie, leżę na fotelu , a On patrzy na krocze, gwiżdże i mówi: "kochana, Ty bez majtek możesz pokazywać się w najlepszym towarzystwie. Nie widać, że rodziłaś." Wcześniej byłam na ściągnięciu szwów z krocza tydzień po porodzie. Położna nie wiedziała, czy jeden szew ściągnąć i go zapytała, a on: "ściągnij, bo starego po jajkach będzie drapać".

Gość nataszszszsza
hehe moze ;)))) ale cos w tym jest ,ze ginekolog to albo mruk ze spuszczonym wzrokiem ,albo gadula . chyba tak odwracaja uwage pacjentki zeby nie czula sie skrepowana . z tego co sie zorientowalam to wielu tez mowi na ty zeby rozluxnic atmosfere . a jedna k czasem jakies napiecie sie rodzi

Gość nataszszszsza
Minia , niezly ten twoj :))))) ale mnie rozbawilas . no dziadek jeszcze chyba moze ;)))

myślałam, że spadnę z fotela przy ściąganiu tych szwów :) Co wizytę, wali takie teksty, chodzę do niego z chęcią, zawsze humor poprawi :) Aha i też mówi na mi na Ty, zresztą innym pacjentkom też niezależnie od wieku

Gość minia ale trafił ci się cham
i prostak :O Boże, co za kraj...lekarz zachowuje się jak alfons, wali jakieś mega żenujące teksty, a pacjentki na dodatek nie widzą w tym nic złego :O Ja pierdziele :O

Gość nataszszszsza
duzo zalezy od tego jak to powie . bo mozne powiedziec chamsko , moze zartobliwie i moze seksownie albo z lekkim rumiencem na twarzy . minia twoj to chyba z tych zartujacych dziadkow co ??? a moj to ten z lekkim rumiencem . tak sie czulam jakby to facet mowil mi komplement a nie jak u lekarza

lekarz nie ma prawa rzucać żadnych komentarzy pod adresem pacjentki ! Ani tym bardziej mówić jej po imieniu. No chyba was pogięło, że nie widzicie w tym nic niestosownego, ja pierdziele :O

wiele zależy od tego w jaki sposób takie słowa są wypowiedziane. Mnie nie razi taki żart, bo wiem, że nie ma podtekstu.

Gość nataszszszsza
ja nie pisze ze nie widze . wrecz przeciwnie - wlasnie mnie to zastanawia . dlaczego tak mowil ???

to co wygaduje twój konował nie musi mieć podtekstu, bo jest JAWNIE chamskie i niestosowne. To jakiś stary zbok i kretyn. Teks to obijających się o szew jajach - nadaje się do zgłoszenia u jego przełożonego ! Szok, że ciebie to bawi kobieto, serio, nie ogarniam. Wali chamskie teksty dotyczące twojej intymnej sfery życia, komentuje twój intymny wygląd, przekracza granicę dobrego smaku i profesjonalnego zachowania, a ty jeszcze się z tego cieszysz - SZOK !!! :O :O