Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pelagia Złotoś

Co myśleć o chłopaku poznanym na portalu który piszę...

Polecane posty

Gość Pelagia Złotoś

Cześć wszystkim, od tygodnia pisze z chłopakiem na portalu społeczosciowym, znamy sie tylko z internetu w sumie. Ja mam tam dwa zdjęcia, jedno na którym widać twarz, a na drugim figurę troche z oddali. Ostatnio jakoś tak równowczenie postawnoilismy się spotkać. Ale pojawił sie mały problem tego typu. Dodałam trzecie zdjęcie, najbaardziej pokazujące moją osobę całościowo: twarz i figura. Na co on napisał, że : "myslałem, że wygladasz inaczej" Wiecej nic nie pisał, a ja nie pytałam. Troche mnie to zasmuciło, co o tym myslec? Czy się spotkać mimo to? Myślałam że mu się podobam a tu cos takiego. Ja mam 22 lata , a on 25

Gość Pelagia Złotoś
wg mnie nie, takie samo jak inne, tzn ja tak samo wygladam na nim, jak na pozostałych.

niestety nie mam pozytywnych doswiadczen. :O jedyne co moge powiedziec---- oni tak wszyscy pieknie pisza i mydla oczy a jak przychodzi do czego olewaja .... szkoda slow... nie przejmuj sie... nie ten bedzie nastepny.... powodzenia :)

Gość rajskawyspa
"Co myśleć o chłopaku poznanym na portalu który piszę... " " od tygodnia pisze z chłopakiem " I znowu ten błąd, rozpleniony wśród egzaltowanego plebsu z Pipidówka: chlopak- pisze ja-piszę a ta oślica na odwrót wlai to "ę" jak debilka, która nie mysli co robi i że wychodzi z tego bełkot.

Gość Pelagia Złotoś
oj tam nie czepiać się , to nie jest tu problemem.

Gość omg :O
ja pierdolę, czegoś takiego jeszcze nie widziałam :O

Gość zabierz się za naukę
a nie za szukanie w necie chłoptasia, przed którym rozłożysz nogi, złapiesz go na dzieciaka i będzie cię utrzymywał, bo ty do szkoły masz pod górkę

Gość ale ta herbuś mnie irytuje
moze warto się go zapytać co miał na myśli.