Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlin123

układ tylko sex

Polecane posty

Gość marlin123

witam, jestem w układzie tylko sex, co wy o tym sądzicie?? znamy sie od dziecka ale relacje zmieniły sie jakos od roku, jesteśmy w tym układzie od 9 miesięcy, po pewnym czasie zaczęłam coś czuc i nie wiem jak zwrócic na siebie jego uwagę, widze że jest baredzo zazdrosny ale nic pozatym nie mówi......

Gość marlin123
nie wiem jak mam sie ztego wyplatac..mysle nad tym dniami i nocami. nie potrafie powiedziec to koniec...

Gość Cylinderek
a masz kogos ? Czy tylko uprawiacie seks ?

Gość Cylinderek
jak jestescie wolni czemu nie mozecie sprobowac

Gość marlin123
nie nikogo nie mam.. próbowałam sie z kimś umawiac ale to nie to samo jak przebywac z nim.

Gość marlin123
nie nikogo nie mam.. próbowałam sie z kimś umawiac ale to nie to samo jak przebywac z nim.

Oczywiście, że mogą spróbować, tylko, że on raczej nie będzie chciał, to facet i dla niego taki układ jest idealny ;) dlatego ja jestem na tyle przezorna, żeby się nie pchać w takie coś, choćbym nie wiem jak potrzebowała seksu. Wiem z doświadczenia, kiedyś chciałam spróbować, na szczęście w porę ogarnęłam, że chyba zaczynam coś czuć i to skończyłam zanim było za późno. Raczej masz marne szanse na związek z tym facetem. Lepiej to zakończ póki się da. Możesz mu się przyznać wcześniej co czujesz i zobaczyć co on na to.

Gość marlin123
on chyba nie jest gotowy na związek, może nie chce sie angażowac emocjonalnie.albo poprostu chce sie poczuc jak w californication

Lepiej daj sobie spokój i poszukaj kogoś innego:P Chyba, ze tego zostawisz sobie tylko na sex do czasu aż znajdziesz kogoś do związku ;)

Gość marlin123
to też dobry pomysł heh ale ja sie zabardzo zaangażowałam emocjonalnie, non stop o tym mysle. wiem że jest strasznie zazdrosny ,, cięzko mi to wszystko zakończyc, ma do mnie żal że chodziłam z jego przyjacielem, to był mój życiowy blą , mówiłam mu o tym.ale wiem że go to boli

Boli, bo chce mieć ruchanko tylko dla siebie, ale nic więcej:P W końcu znajdzie sobie jakąś laskę i się zakocha, co nie znaczy, że przestanie się spotykać z Tobą, ale wtedy to dopiero się poczujesz źle...