Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarylineBlonde

Kiedy facet jest zakochany ?

Polecane posty

Gość MarylineBlonde

Mam problem...Mam kontakt służbowy z pewnym facetem...Wiem, ze mnie lubi , zdaje mi się, że to coś wiecej. Ale nasze relacje to relacje z typu, który wzbudziłby sensacje...Bardzo mi się podoba...rozmawiamy, mamy wspólne zainteresowania, dostałam od niego prezent bez okazji, tak po prostu , bo "pomyślał o mnie" . On bardzo mi sie podoba, ale nic nie proponuję, bo jestem od niego tak jakby zalezna. Nie wiem czy jest zakochany, czy po prostu mnie lubi...Jak sie zachowuje zakochany facet ?

Po pierwsze możesz mu się podobać, do zakochania potrzeba coś więcej :) A to, że mu się podobasz jest faktem i jak będzie chciał to na pewno coś z tym zrobi ;)

Gość MarylineBlonde
On ma 35 lat jest starszy ode mnie o 10 lat. Mamy wspólne pasje , czesto o nich rozmawiamy. Dlatego boję się czy nie pomyliłam sympatii z podobaniem się...on jest przystojny, nie ma zony...

Gość MarylineBlonde
duch cafe napisz w detalach własnie...

hehe a co znaczy, ze jestes od niego zależna ??? W pracy ??? To co Wy razem w pracy robicie, ze jesteś zależna :D

Gość MarylineBlonde
Nie chciałabym sie wdawać w szczególy ;) Bo to taka delikatna sytuacja ;) Tak, w pracy się widujemy...

Ciężki motyw, jak to w pracy jest, to on może się bać skandalu i nie zrobić nic, choćby nie wiem jak chciał się z Tobą u mówić :(

Gość MarylineBlonde
Właśnie zdaje mi się, że o to chodzi...On robi dziwne rzeczy przy ludziach jest dla mnie szorstki i oschły, czasem nawet nieprzyjemny, natomiast, gdy zostajemy sami są miłe rozmowy, wypytywanie o życie prywatne, uśmiechy , pokazuje mi, ze interesuje się mną bardziej niż innymi, ze pamięta wszystko, o czym mu mówiłąm...Nie wiem co o tym myśleć, nie dzieje się nic , co mogłoby źle wpłynąć na karierę kazdego z nas, bo nasz kontakt jest w oczach innych zupełnie czysty, nawet mało sympatyczny...

Gość MarylineBlonde
Właśnie wiem...heh...sprawa beznadziejna...powinnam o nim zapomniec?

Gość kiedy facet jest zakochany to
* patrzy głeboko w oczy * szuka kontaktu cielesnego czyli niby coś tłumaczy a jego ręka przypadkiem dotyka twojej itp. *syuka pretekstu by ciągle cię oglądąć -mówi kąplementy

Ja bym na Twoim miejscu dała sobie spokój, może kiedyś on się odważy, ale zawsze lepiej nie robić sobie nadziei.

A czy zdajesz sobie sprawe ze on moze miec dzieci czy narzeczoną ??? Mimo, ze byc moze mowi, ze nie... na przerwach gadacie sobie? czy rozmawia przez telefon?

Gość MarylineBlonde
kiedy facet jest zakochany to... - wszystkie warunki spełnione. Samanta26 Zdaję sobie sprawę, że moze mieć dzieci czy narzeczoną , tylko o swoich wyjazdach, wyjściach opowiada, ze wychodzi i wyjeżdża sam...bardzo dużo pracuje... duch - nie robię sobie nadziei , bo wiem, ze to zbyt piękne , żeby było prawdziwe, ale i tak marzę o nim jak głupia...heh :( a jednoczesnie wiem, ze to tylko bajania...jestem niezbyt normalna...

A nie morzesz sobie poszukać jakiegoś ciapaka czy murzyna ??? Tacy są ciekawsi :) Napewno tam gdzie pracujesz jest ich pełno :)

Gość MarylineBlonde
A skąd wiesz Samanta, ze tam , gdzie pracuję jest ich pełno ? Kto to jest ciapak ?

Gość MarylineBlonde
bo mówi o tym "wyjechałem , byłem, poszedłem" nie mówi nigdy o osobie innej, nie ma obrączki

Jak ma narzeczoną, obrączki mieć nie będzie. A słowa są tylko słowami, pamiętaj że fakty mogą się sporo różnić od słów. A co będzie jak go zwolnią z tej pracy albo nagle już go potrzebować nie będą...

To jeszcze nie dowód, nie musi mówić w liczbie mnogiej, może ma po prostu dziewczynę, a może nie nosi obrączki.

Ciapak... nazywam tak mężczyzn przystojnych bo wszystkie ciapaki są przystojne :P oczywiscie te, ktore ja znam :D

Gość MarylineBlonde
Macie rację...dam sobie spokój z nim...Zacznę go unikac...

Gość MarylineBlonde
Wiem, ze ma 35 lat, bo tak mi powiedział...

Gość MarylineBlonde
Samanta, a czemu mają go z tej pracy zwolnić... ?

Bo tak Ci powiedział... we wszystko wierzysz. Napisze Ci tak. W żaden posób po złości czy zazdrości, ale w taki sposób taka laska jak Ty spieprzyła zycie pewnej rodziny. Kochali sie, on mial narzeczona. Jedna zpracy wypatrywala go, nie dawala mu spokoju, a jak to sie mawia... serce nie sługa. Odszedl od rodziny, zostawil dwójkę maluśkich dzieci... niemowlęcy wiek. Najpierw sie upewnij, czy dzieci nie ma. Jak przebywasz za granicą rozglądnij sie za kims innym, a jak mieszkasz w Polsce czekaj az sam sie ktos za Tobą rozglądnie.