Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarylineBlonde

Kiedy facet jest zakochany ?

Polecane posty

A teraz droga autorko napisze Ci tak, ze jutro wysle okienko pisane przez nas mojej znajomej w Anglii i sobie sytuacje sprawdzi. Tam z tego co on mowił, żadna Polka nie pracuje. On jezdzi samochodem do pracy i nigdy nie moze odpowiedziec sobie na pytanie, dlaczego nigdy nie odbiera telefonu jak wraca z pracy a wie o ktorej konczy i wychodzi z pracy w ten czas dzwoni do niego czekając na niego z niecierpliwoscią w domu.

Ja jak juz mam rozkładać nogi to po pierwsze.... 1. Nie robie tego by coś zarobić lub zdobyc stanowisko 2. Musze byc faceta pewne i pewna tego, iz on jest mnie pewny 3. Odczekać troche czasu się należy 4. Sprawdzić faceta czy nie leci tylko na sex 5. Jesli po krotkim czasie i po upomnieniach dalej pcha ręce na nieswoje " terytorium" z takim należy zakończyć znajomość O czymś zapomniałam ??? :)

No autorko... jednak mialam racje co? Tak zwialas szybko bez pozegnnania... spedzylas sie, a uwierz mi, ze jak tam moja znajoma wparuje i zobaczy "atrakcyjną" Polkę, to pojdzie do twego szefa i zrobi mu awanture, a ten sie wqrwi i ja zwolni jak to sie dzieje na wyspie tej. Dzieki wielkie za info, ale oszukiwac to oszukuj siebie, bo mi tu na odleglosc podjeżdżało "czopem". hej

Gość MarylineBlonde
neodpovdl, protoe jsem la spt ;) Nie mieszkam w Anglii, nie tylko takie rzeczy się w Anglii zdarzają ;)

Gość MarylineBlonde
Samanta26, ale jesteś zabawna...tak napewno pisze o kimś kogo znasz...a ty jesteś wróżką XD Dorosła niby a w takie rzeczy wierzy...to nie jest film...

Gość MarylineBlonde
Samanta26 i niech twoja kolezanka sprawdza...ale tylko się ośmieszy, wyślij jej to okienko...z całą pewnością narobi sobie wsytdu...ale niech sprawdza, jak nie ma co w życiu robić...jasne...to są dowody rzeczowe rozmowa z nieznajomą na forum...ludzie jakie z Was dzieci, ale niech koleżanka sprawdzi sytuacje...

Gość Miłego dnia
MarylineBlonde--nie korzystaj z programu tłumaczenia tylko napisz po polsku.Zjada Ci literki :(

A poza tym powiem Ci, że to że znasz języków 7 nie świadczy o tym, że akurat w tych krajach zamieszkujesz. Ja znam język rosyjski a długo w Anglii mieszkałam.

Ktoś jak zna jezyk i pracuje w biurze, błędów takich jakie robisz według innych tutaj, nie powinny się zdarzać. Ja też mam translator i mogę Ci odpowiedziec w kazdej chwili w kazdym jezyku tylko ze wlasnie z lekkimi błędami :) a dlugo Ci zajęło tłumaczenie, ze wczoraj odpisac nie moglas.

Moze i sie osmieszy, jak nie zlapie inną to wczesniej czy pozniej prawda wyjdzie na jaw. Nie nazywaj nas dziecmi, bo nimi nie jestesmy, Ciebie nikt nie porownuje do dziecka mimo, ze sie tak zachowujessz. Ogolna uwaga dla Ciebie, to daj sobie z nim spokoj nawet gdybys pracowała w Iglo tam gdzie jest pelno sniegu. lodu i eskimosikow. Kazdy moze chowac rodzine w kieszeni przed druga osoba. Sprawdz lepiej czy nie ma dzieci zanim się za niego wezmiesz. I nigdy nie rób tego, co Tobie nie miłe :/

Gość MarylineBlonde
Uparłaś się na tę rodzinę, nie martw się Twojej koleżance nikogo nie odbiję, bo nawet go nie znam i Twojej koleżanki też nie. Rosyjski zna połowa Polaków... ja nie rozbijam nikomu rodziny... i nie znam Twojej przyjaciółki... współczuję jej, że doradza jej ktoś taki jak ty , kto chwali się jaki to nie jest porządny ciągle i jak to nie ma poukładanego życia a miej sobie nikt Ci tego nie zazdrości... I bij to sobie do głowy nie odbijam Twojej koleżaneczce męża...Ty naprawdę nie masz w życiu problemów...i masz skłonność do tworzenia teorii spiskowych...

Gość szok po prostu
zastanawiam się czy facet w ogóle może być zakochany

Gość MarylineBlonde
Swoją drogą Samanta26 Ty nawet zdania po polsku nie potrafisz napisać, nie rozumiem o co chodzi w niektórych Twoich wypowiedziach, gdyż roi się w nich od błędów logicznych...o ile wiesz co to są błędy logiczne...

Kochana, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem - sorry... ja jak czytam czyjeś zdanie, choć nie jest odpowiednio złożone czy po polsku czy po angielsku, wiem o co chodzi. Ty teraz szukasz pretextu by mnie skrytykować. Nie szukaj pretekstu, bo jak bys byla ok, to bys od razu napisała czy odpowiedziala na pytanie wyżej, ktore nie bylo napisane w jezyku polskim, a najwyrazniej tlumaczenie zajęło Ci całą czy pół nocy. Congratulate :)

Gość MarylineBlonde
Tak, muszę się nauczyć czytać ze zrozumieniem niepoprawne stylistycznie teksty, w końcu w kraju mamy coraz więcej analfabetów i niewykształconych ludzi, którzy nawet poprawnie wyrazu po angielsku nie potrafią złożyć. Poleciałaś już do koleżanki ? Już zrobiłaś z siebie i z niej kretynki ?

Gość MarylineBlonde
a ty masz 26 lat i dwoje dzieci? Gratuluję płodności...weź do trzydziestki jeszcze czwórkę zdąrzysz urodzić, a po polsku i tak sie nie nauczusz pisać

Gość dobry poczatek dnia:D
Samanta26, jeśli Twoje wypowiedzi to nie prowokacja, to naprawdę śmieszna z Ciebie osoba :D hehe tak to wszystko rozkimnilas, dopowiedziałaś masę rzeczy, a teraz będziesz sprawdzać, maskara:D najbardziej podoba mi się stwierdzenie że to musi być w Anglii "bo tam się takie rzeczy dzieją". no sorki ale 4 letnie dziecka ma chyba więcej rozumku, a świat to nie tylko Polska i Wyspy Brytyjskie, naprawdę :) pzdr :D

Gość MarylineBlonde
obawiam sie, ze kury domowe za dużo rozumu nie mają...poza tym jak mówiła, knucie teorii spiskowych to domena ludzi chorych...