Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarylineBlonde

Kiedy facet jest zakochany ?

Polecane posty

Nie ma sensu dawac sobie z nim spokoju, skoro faktycznie jest sam skoro tak mowi, bo tu nie mozna ani potwierdzic tego ani zaprzeczyc. Jak go długo juz znasz, to moze zrób impreze u siebie w domu i zapros go na noc na tą impreze albo na miasto. Jak jest sam to przyjdzie jak nie jest sam to bedzie sie wykręcać. W poniedzialek mu to zaproponuj :)

Gość MarylineBlonde
Hmmm...ale z góry zakładasz, ze ja za nim latam...gdybym Samanto za nim latała, to bym nie siedziała na tym forum, tylko już lezała w jego łóżku, po udanym seksie...ja jestem bardzo atrakcyjną kobietą... a facet jak nie chce zdradzić to nie zdradzi, to nie jest wina ani zony ani kochanki...zdrada to wina faceta znudzonego domową rutyną...widzisz do mnie startują faceci, ale mnie podoba sie akurat on...nic nie robię w tym kierunku tylko marzę o nim i rozmawiam z nim...moze trudno jest zrozumieć, ze nie każdy chce od razu burzyć święte małżeństwa...i złota zasad, kobieta nie lata za facetem...jak chce to sam przyjdzie...zapamiętaj to sobie Samanto , nie pisze tego złośliwie, tylko prezdstawiam mój punkt widzenia

Wcześniej zadałam Ci pytanie, czy na przerwach spedzacie czas razem na rozmowe, czy on na tel siedzi, bo tu tez mozesz wtedy podsłuchac z kim i w jaki sposob rozmawia. Albo jesli co przerwe rozmawia tzn ze ma kogos i wypadalo by sie upewnic czy ma dzieci bo jak nie to droga wolna... odbic faceta jeszcze mozna, ale ojca dzieci - juz nie wypada tego robic dzieciom.

Gość MarylineBlonde
Znamy się od dwóch lat. Raz zapraszałam go, ale niestety pracował wtedy i nie mógł się pojawić, uznałam, ze się wykręcił i nie zapraszałam nigdy więcej.

Ok, a umiesz choc napisac jak dlugo go znasz i czy spedzacie razem przerwy ??? bo to tez moze o czyms świadczyc co by Ci pomogło go zdobyc.

Gość MarylineBlonde
Napisałam :P Znam go 2 lata spędzamy razem przerwy czasem dzwoni do niego jakiś facet, nie pytałam nigdy kto to, sądzę, ze brat, bo pocieszał go raz po rozstaniu z jakąś dziewczyną

Gość MarylineBlonde
ten mój pocieszał tamtego znaczy się

Oj Kochana, to jak sie wykręcił tzn ze ma kogos,a ze facet głupi i jesli ma dzieci i leci w ramiona innej to sie nie daj bo kiedys moze to samo z Toba zrobic. Ja tez jestem atrakcyjną kobieta, facet leci jeden i drugi, nie ma co ukrywac, szkoda ze mam tak porypane wielkie sumienie, ze chocbym miala miec najprzystojniejszego faceta na świecie to mam tego jedynego, ojca moich dzieci i zaden dla mnie nie istnieje, a śmie stwierdzic iz moj obecny nie nalezy do super przystojnych.

a tak a propo pracy... mieszkasz za granicą? czy w PL... jak za granicą to jak z pracą ??? Jest sens wyjechac ? :D:D sorry ze pytam, ale to tak z ciekawosci, bo cos mi tu podjeżdża ze mieszkasz za granica :D

Gość MarylineBlonde
Mieszkam w Czechach , warto wyjechać, jak sie ma wyższe wykształcenie ;) A czemu zajeżdżało Ci zagranicą? Ja kończyłam prawo bez aplikacji i pracuję w firmie.

Bo takie przypadki jak Twoj kojarzą mi się z przebywaniem za granicą. Wiele moich znajomych wrocilo do PL z powodu rozpadu zwiazku za granica - powód ? Nowo zapoznana kobieta / mężczyzna. Tylko, ze one głównie z Anglii wracaly :/

Wyzsze wyksztalcenie nic za granicą nie daje. Polskie szkoly to gówno dla Anglików. Mieszkalam kiedys w Anglii i wiem jak to tam z tym jest. Moj ma wyzsze wykształcenie, jest informatykiem mgr inż. i raz mu napisali notke, ze jego szkoła nie kfalifikuje sie na tutejsze czyli Brytyjskie wyższe :/

A mnie sie wydaje, ze w Anglii siedzisz, bo co byś Ty zarobila w czechach :D i w angli zazwyczaj tego rodzaju sytuacje zachodzą :D nie wiem czemu tak mysle, ale jakos tak wniskuje :)

Nie mieszka w Czechach i myśle, że pisze tutaj o sytuacji, która dołuje moją kolezanke, ktora zapewne znow zjedzie... :( bo mi cos nie pasowalo, a kolezanka wlasnie mi cos pisala na ten temat :/ i wyglada to podobnie tylko ze jej facet ma 31 lat nie 35, ale czy widac roznice 4 lat u 30-latka? Moj ma 32 i wyglada jak by mial 28 :/

I ja teraz wiem, że pisze tutaj o miejscowosci w ktorej pracuje jaką jest Milton Keynes. Autorko napisze Ci tak. Nie w jednej firmie tego typu sytuacje zachodzą. Ale jak juz raz udało się z moim nosem co do bycia za granicą tak i teraz przeczuwam ze piszesz tutaj o kims kogo znam, o kims kto ma narzeczoną i 2 malutkich dzieci. Jesli jednak sie myle, mimo wszystko bierz te slowa pod uwage. Dzieki.

Co sie okazuje, ja mam do większosci spraw nosa, wiele osob mi sie dziwilo... moze ja jaka wróżka jestem, bo zwykle nazywaja mnie detektywem na odległość, czyli potrafie wiekszosc wyjasnic siedzac w domu :)

Gość nie czytam całości ale
po pierwszym zdaniu zgaduję pracownica okienka czy inne najniższego sortu i szef kobiety zawsze chętnie rozkładają nogi przed każdym miłym i na stanowisku :classic_cool: i myslą, że jak on jest miły to na nie leci :P trafiłem?

Trafiles :) ale niestety ja taka nie jestem i teraz pytanie... czy ja jestem kobietą ??? Czy prawdziwą szanującą się kobietą :)

Gość nie wiem ha ha ha ha
ale widać 100% trafienie. Chociaż to przykre :D.