Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja903123123123

on ma racje czy ja?

Polecane posty

Gość alicja903123123123

moj facet przyjezdza do mnie na studia bo studiuje zaocznie i u mnie spi na stancji. nie moge sie wyspac bo on strasznie chrapie . i go budze jak nie moge wytrzymac lub probuje obrocic na drugi bok co go tez budzi. on twierdzi ze nie powinnam go budzic tylko tak wytrzymac do rana i ze jestem egositka. ale mam tak wytrzymywac cala noc mimo ze chrapie strasznie?

Gość alicja903123123123
bo niby to blaha sprawa ,ale ja po jego zjezdzie jestem wiecznie nie wyspana ,a sama mam studia i musze byc w miare wypoczeta a on uwaza ze powinnam to wytrzymywac a nie go budzic wtedy on by moze spal cala noc ,ale ja bym pewnie nie spala ,a jak sie go obroci lub jak go obudze to przestaje chrapac czasem

Gość fotel
kup sobie stopery do uszu

Gość alicja903123123123
wyobraz sobie ze mam stopery ,ale on tak chrapie ze i tak to slychac :O

Gość hehe znam to
tylko my mieszkamy razem ponad lat:) budź go ile wlezie, nie ma tak że ty będziesz cierpieć po cichutku ( czytaj nie spać), a on wielmozny pan wyspi sie za wszystkie czasy. Ja tam budzę, czasem mamy całe noce nieprzespane, ale nic na to nie poradzę, że ten wstrętny dźwięk potrafi obudzic mnie w środku nocy, a czasem co gorsza nie pozwala zasnąć.. u nas często otwarte okno pomaga, ale teraz to chyba z lekka za zimno..

Gość hehe znam to
ponad 5 lat miało być

Gość booooooooooooooo222
mój każe się budzić, twierdzi, że obróci się wtedy i przestanie chrapać - co może i jest prawdą ale po chwili znowu nadaję. Więc jak juz mamy iść spać to idę do pokoju obok i tam sobie spię i wszyscy są wyspani. ;)