Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pandorka1990

Jakie kierunki studiow sa wg was najbardziej wymagajace?

Polecane posty

Gość Pandorka1990

Chodzi o ilosc pracy, jaka trzeba w nie wlozyc.

Gość chkjhgfytdr
zdecydowanie prawo

Gość jestem tu pierwszy raz
medycyna

Gość hmm nie wiem jak na nnych
kierunkach ale ja studiuje biotechnologie i uwazam ze wymaga duzo czasu i poswiecenia, obecnie robie mgr i cale dnie spedzam na badaniach w laboratorium a wieczorami opracowuje wyniki i pisze prace...

Gość po czterech fakultetach
ja przez cztery lata studiowałam medycynę, ale potem stwierdziłam, że jednak to nie to i zaczęłam kolejne kierunki filologię romańską fil. angielską i ekonomię przy trzech ostatnich medycyna jednak wymiata. sporo rycia na pamięć, sporo wyszukiwania informacji samemu, (oczywiście jeżeli chcesz być dobra, bo jak nie to wcale aż tak wiele czasu nie potrzeba przynajmniej po pierwszym roku przesiewowym) a na językach to liczy się systematyczność, wtedy wychodzi trochę pracy każdego dnia. z tymże godzinowo najwięcej czasu w szkole właśnie te kierunki zabierają. Ekonomia - w zasadzie wystarczy się uczyć przed kolokwium lub egzaminem - no ale to bez sensu wtedy się przechodzi tylko na kolejny rok byle na odp. jeżeli chcesz być dobra w tym co robisz to każde studia wymagają mnóstwa nauki i czasu w nie włożonego...