Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgsrhr

FAFECI COS Z WAMI NIE TAK, MOWICIE,ZE LUBICIE NATURALNE ,A TYMCZASEM...

Polecane posty

Gość dfgsrhr

Powiedzmy sobie szczerze, w kulki lecicie, chłopaki. 1. Mysi kolor włosów, brak makijażu, włosy w kucyk- zero zainteresowania ze strony facetów 2. Podkreślony kolor włosów, delikatny makijaz podkrreslajacy atuty- 100% zainteresowania płci przeciwnej I po jakiego fajfusa gadacie,że kochacie naturalnośc, a na każdą zrobioną laskę patrzycie jak sroka w gnat?

Gość ptasiek nastroszony
dopoki z ranca o piatej nie wpadniemy w panike na widok Niewiasty w wersji analogowej, widzac ja obok siebie w łóżku

Gość wyswiadcz mu przysluge
nie wystarczy się nie malować, ładną przede wszystkim trzeba być.

Gość lalalalallaalla
No ale delikatnie podkreślony kolor włosów, delikatny makijaż to właśnie jest naturalność, która równa się z z zadbaniem. Mysi kolor włosów (dodatkowo ze zniszczonymi włosami), brak makijażu (gdy np jest on wymagany z powodu jakiś defektów, która każdy z nas posiada), włosy w kucyk jak u dziecka to to się równa z zaniedbanie,.

Gość jkhiuyi
jestem kobitka makijazu nienakladam prawie wcale podkreslam tylko oczy a mam powodzenie a facet jjak widzi wytapetowana dziunie to w sam raz na jeden raz pozniej spierdalaja jak widza bez tapety a na zone chca piekna normalna sexowna kobiete a nie wytapetowana lampucare nietrzeba sie tapetowac zeby byc sexy ani ubierac sie jak dziwka

Gość dajcie spokójjjjjj
naturalna nie znaczy niezadbana czy wyblakła :-O delikatny makijaż to jest właśnie określenie "naturalna" mylisz pojęcia dziecko

Gość lalalalallaalla
Np makijaż taki mocny, sztuczne metrowe paznokcie, ciuchy wyzywające (nie wszystkie) itd to już wtedy jest sztuczność i raczej dla faceta mającego gust jest to raczej powód do braku zwracania uwagi na taką kobietę (a na pewno dla takich facetów, którzy nie patrzą na kobiety w kategorii: przelecieć ją czy nie ) ;)

Gość księżna esmeralda
a ja mam bordowe włosy i co jestem sztuczna?

Gość jak wygląda wyblakła
kobieta?

Gość księżna esmeralda
wyblakłych panien jest wiele na uczelni. mnóstwo szarych myszek ;)

Gość dajcie spokójjjjjj
zobacz się rano w lustrze zaraz po wstaniu i będziesz wiedzieć