Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piryssa

zrobiłam mojemu chłopakowi...

Polecane posty

Gość piryssa

Mam urodziny 3 dni po imieninach mojego chłopaka. Moje urodziny były 6 dni temu. Byłam u niego w domu i dał mi kwiatka i czekoladki. Jednak jego siostra, która akurat weszła do domu, uświadomiła mnie że są to czekoladki, które na imieniny dostał od babci. Zdenerwowałam się, zaczęłam płakać i kłócić się z nim że dał mi przechodzony prezent. Od słowa do słowa i uderzyłam go w twarz, nie z otwartej ręki ale z pięści, naprawdę z całej siły aż coś chrupnęło. Wychodząc wzięłam laptopa i też z całej siły cisnęłam nim o ziemię. Pobiegłam do domu. Nie rozmawiałam z nim od tamtej pory, nie zamierzam dzwonić pierwsza. Najlepsze jest to, że okazało się, że złamałam mu nos (wspólna koleżanka mi powiedziała). No ale przecież nie bez powodu tak się stało. Co teraz? Czekać aż zadzwoni i przeprosi czy zadzwonić albo napisać pierwsza?

Gość Buhahahahahahhahaha ha
HEheheh dobre prowo:D Zaraz znajdą się kretynki , które to łykną i zaczną udzielać Ci złotych rad:D:D:D

Gość zadumanaanana
jesteś agresywna i impulsywna. o taką pierdołe złamałaś mu nos i zniszczyłaś komputer...? nie powiedziałabym o Tobie, że jesteś normalna. ;) ja w takiej sytuacji zwyczajnie oddałabym mu cały ten prezent, który chciał mi dać i już więcej bym się z nim nie spotkała. ;)

Gość piryssa
Powinnam napisać "szybkiego powrotu do zdrowia" lub coś takiego? czy jednak czekać aż się odezwie pierwszy?

dobrze zrobiłaś :D nigdzie nie dzwon i za nic nie przepraszaj - Twój facet to typowy wieśniak

Gość piryssa
Nie no, bez przesady. Teraz myślę, że w sumie to była głupia kłótnia, przecież nie zdradził ani nic. No ale nerwy poniosły, mówi się trudno. Nie pierwszy raz gdy go uderzyłam, ale nigdy nie tak mocno..

Gość dekoldcsx
to provo juz tu bylo kilka razy idz na inny portal blyszczec

Gość AkX2z
Zachowałaś sie jak pierdolnienta dobrze że noża pod reką nie miałaś! Idz sie lecz!

Gość TO PROWO JUZ BYLO
🖐️

Gość efhievhi
nieźle popierdolona jesteś, a oddasz mu jakieś 2 kafle za prawdopodobnie zniszczony laptop? twoja agresja była nie współmierna do tego co Ci zrobił, ale i tak myślę że to prowo bo niemożliwe żeby ktoś tak poyebany istniał. A co mu zrobisz jak np nie przyjdzie na umówione spotkanie bo coś mu wyskoczy? od razu kosa pod żebro czy coś lżejszego?

Gość VanDalist
heheheh ale z was oszołomy, że łykacie to prowo!!!!!!!!!!!!!.. Baby to zamiast mózgu siano mają:D dziwić się, że jesteście zdradzane przez kilka lat i robicie karpia, że nie miałyście pojęcia:D:D:D:D

Gość piryssa
Nie skopiowałam, tamten temat jest mój.

Gość piryssa
Jaki podobny idiotko :O Zupełnie o czymś innym :O

Gość piryssa
Jestem tak głupia, że nie umiem sama wymyślić prowokacji i kopiuje z neta :o

Gość mrówka6
jak bym byl tym chlopakiem to zlamalbym ci tą rękę

Gość rumbaraszek
pewnie to prowo. ale mozlwie że te czekoladki co dostał od Cioci zjadł i mu posmakowały. Więc kupił Tobie takie same, bo smaczne, sprawdzony smak itp :D