Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniechaaa ska

Podoba Wam się ALIEN T. Muglera ?

Polecane posty

Gość agniechaaa ska

Proszę o recenzje :-)

Gość pepka
co tu duzo mowic, to jest niesamowity, magiczny zapach. mocno wyczuwalny jasmin, a ja jasmin bardzo lubie :) bardzo trwaly zapach, na ubraniach trzyma sie kilka dni. niesety drogi, ale od czego sa wolnoclowki :P

Gość agniechaaa ska
Pepka no właśnie ta cena ;( ale jeśli zapach jest tego wart to czemu nie :-) Z ciekawości zapytam jakich perfum używasz ? Jakie lubisz ?

Gość agniechaaa ska
:-) jest ktoś ?

Gość Pomarńczowy nick koloru black
Bardzo ciekawe perfumy, na początku dziwnie rześkie, na szczęscie potem robią się takie jakie lubię - cmentarne, starokościołowe :P przymierzam się do ich kupna tylko czekam na jakąś specjalną okazję, która mogłabym sobie uczcic zakupem tych wlasnie perfum, zeby nie kupować ich ot tak jak bułek czy wody :P natomiast perfumami, któe używam od dawna i są moimi ulubionymi to Ange ou demon - GIvenchy, te kupuje bez ograniczen, zawsze musza byc na mojej pólce.

Gość pepka
uzywam wlasnie Aliena, ale mam taz CK Obsession Night, Amore Amore Cacharel i So Elixir Yves Rocher, wiec jak widzisz, rozrzut cenowy spory, ale wszystkie te zapachy bardzo lubie, Alien oczywiscie na 1 miejscu ;) jesli macie mozliwosc kupic sobie Alien w strefie bezclowej, to polecam, bardzo sie oplaca. W Douglasie place za niego 420 zl, a w bezclowce ok. 70 euro za taka sama objetosc...

Gość agniechaaa ska
Fajny pomysł z tym sklepem bezcłowym,ale ja nie mam takiej możliwości,niestety.

Gość spigola
a mi sie nie podoba bo jest za ciezki, za to kupuje go zawsze mojej kolezance za kazdym razem jak jestem za granica ona go uwielbia

Gość Onewomen
Bezclowki? Tam się zupełnie nie opłaca kupować. Ja perfumy kupuje w bootsie w Uk Kolosalna roznica w cenie

Gość Onewomen
Np 60 ml alien muglera kosztuje ok 50 funtów

Gość fajne i drogie perfumy
bardzo trwałe

Gość miałam kiedyś próbkę
śliczny zapach pamiętam,że długo się trzymał na skórze i ubraniu

Gość agniechaaa ska
Jeszcze ktoś :-)

Gość Alien pachnie kwiatami
to silny trochę odurzający zapach niezwykle trwały tylko ta cena no ale cóż kto go lubi i tak kupi ;-)

Gość opiniamojaiinnych1
Może ja dodam swoje a także i moich znajomych tkzw pięć groszy. Nie wiem skąd tak pochlebna opinia o tych perfumach wśród was? Otóż zajmuję się wizażem min.doborem zapachów i uwierzcie mi że ten zapach jest uważany za normalne śmierdzidło !!!!! W pracy mam doczynienia z ogromem zapachów szczególnie tych popularnych ,modnych i drogich.Każdy facet który wąchał te perfumy np.na swojej narzeczonej (zajmuję się też wizażem ślubnym)twierdził że gorszego śmierdzidła nie wąchał ,takie opinie ma też Angel .Natomiast kobiety idą jak w ogień i perfumują się np.Angelem booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooto Angel i tak wszystkim się podoba .I choć jej się nie podoba to myśli że jest jakaś nie ten teges .Od siebie mogę powiedzieć że nie spotkałam faceta który chwalił by te perfumy.Myślę i wiem że my musimy dobrze czuć się w danym zapachu ale też nie katować otoczenia myśląc że pięknie pachniemy .Lepiej zapytać kogoś czy mu się ten zapach podoba nie jest męczący i czy mi pasuje -to najbardziej wiarygodna recenzja.

Gość opiniamojaiinnych1
OBSESSION K.KLAINA to bardzo cięzkie perfumy i panowie ich też nie lubią :(

Gość ojejkuujejkuu
To zależy co kto lubi, mi się nie podobają. Za to z pewnością są trwałe :-)

Gość do opiniamojaiinnych 1
A jakie perfumy cieszą się powodzeniem wg Ciebie ? Wymień trochę hitów :-) z ciekawości pytam ;-)

opiniamojaiinnyh odezwij się

Opiniamoaiinnych jesteś?

Nie doczekam się Twojej wersji ?