Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trocheMoralizas

Dziewczyny mnie lubią, często słyszałem komplementy a mimo to ciągle samotny

Polecane posty

Gość trocheMoralizas

na czym to polega?? dziewczyny mnie lubią.. jestem rozrywkowy, mam duze poczucie huomru, czesto mowie cos smiesznego itp laski przy mnie sie smieja i ogólnie czesto idzie bajer ale nigdy nie mialem kobiety, zawsze kiedy chcialem cos wiecej to zadna dziewczyna tego nie podejmowala czy ktos wie jaka moze byc przyczyna? moja wlasna teoria jest taka, że jestem niski (173cm) i dlatego...

Gość trocheMoralizas
up

Gość trocheMoralizas
no zyje tu ktos kurwa...

Gość teraz normalniendupczący
woiertalają makaron z rosołem a na drugie schabowe mit ziemniaken und kapusten:D tylko Ty byku szukasz czegoś do bzdyczenia:) wow👄

Gość trocheMoralizas
boją sie? ee.. co to za glupi tekst jak mi sie kobieta podoba to pierdola mnie sprawy 'boczne' tylko do niej startuje jesli bym sie podobal naprawde dziewczynie to wydaje mi sie, ze nie obchodzilo by ja to ze ja taki bajerancik tylko cieszyla by sie, ze to wlasnie na niej moj wzrok sie skupil ?

Gość Malineczzzka
To nie jest głupie..fakt cieszyłam się na początku ale później bałam że się zaangażuje a on sobie bedzie inne lale bajerował...więc zastanów się czy to takie głupie

Gość trocheMoralizas
hmm sam nie wiem co o tym myslec..

Gość onaniściak vel masturbator
Bajeruj dalej, aż się jakaś trafi! Dobra bajerka to podstwa! bajerować kilku nie musi, bo same laski na nich lecą jak głupie! hehe haah hihi!

Gość Malineczzzka
Pokaż tez że potrafisz być poważny ale jak najbardziej miej tez to poczucie humoru:)napewno znajdziesz wkońcu dziewczyne i tego Ci życzę;)