Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka z pasji,a nie z musu

Tutaj wysmiewamy studentow,ktorzy uwierzyli mediom,ze brakuje inzynierow

Polecane posty

Studia na politechnice, wbrew powszechnej opinii, sa latwe i przyjemne. Nie wymagaja kreatywnosci, wiekszosc egzaminow to nauka wzorow na pamiec i podstawianie pod nie liczb. Niestety w polskich mediach tysiace maturzystow uwierzylo klamstwu, ze na rynku pracy brakuje inzynierow, ktorych w rzeczywistosci jest cala masa.

Gość ptasiek nastroszony
studentko nawet poprawnie pisac nie umiesz a z Pana Premiera sie smiejesz. durni studenci zawsze sie z lepszych od siebie smieja szczegolnie po marihuanie.

Gość Studentka z pasji,a nie z mu
socjologie, a co?

Gość ptasiek nastroszony
hahahahahahahahaha, z taka inteligencja po tej socjologii to kariere przy pałce zrobisz

to jakas bzdura, egzaminy na informatyce np. sa bardzo trudne. nie ma mowy o teorii. trzeba dobrze programować

ptasiek, ty chyba też jakiś dzindzinier i ci głupio że marnujesz czas na gupich studiach

Gość qweeryit
weźcie wy przestańcie swoje kompleksy leczyć, cały czas przeciąganie liny kto jest lepszy, humanista czy inżynier. Niech każdy studiuje to co mu się podoba i już na własną odpowiedzialność. Ale nie ścisłowcy muszą się śmiać z humanistów niby jakie to tłuki i na odwrót. Ja studiuję kierunek ekonomiczny bo mi się podoba, jak nie znajdę pracy po nim, trudno mój problem. Każdy chyba mógłby podobnie myśleć ale nie lepiej komuś dojebać bo niby gorszy.

Miyoko - pfffff a co jest trudnego w informatyce? ja w gimnazjum 5 z infy miałam

Gość qweeryit
to studentki - ten topik to głupie prowo, jesteś całkiem nieinteligentna jeśli myślisz że informatyka na studiach to tak jak w gim:D

Prawi tez jest przereklamowane, moze kiedys bycie prawnikiem to bylo cos, ale dzisiaj jest inaczej

qweeryit - b możliwe, ze prowo, ale co autorka myśli o inf to nie wiesz, bo to tylko ja podszyw zrobiłem:P

Gość qweeryit
haha dobre to było dałem się nabrać:D