Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gites

niezręczne pytanie

Polecane posty

Gość gites

Witam Mam następujący problem Ostatnio poznałem na dyskotece fajną dziewczynę Tańczyliśmy razem, super się bawiliśmy Podobała mi się a ja jej Pod koniec wieczoru gdy rozmowa nieco się rozluźniła zapytałem kulturalnie czy może nie pójdziemy do mnie bo tak się składa ze mam wolny pokój i mogło by być miło Natomiast ona odrzekła że chyba się co do niej mylę (czy coś takiego), obróciła się na pięcie i poszła w swoją stronę Zrobiło mi się strasznie głupio Czuję się jak ostatni cham i prostak Przecież mogła odmówić i spokojnie mogliśmy się bawić dalej Może by coś z tego było Teraz mając do niej numer myślę że niema nawet sensu do niej pisać Chyba nigdy nie zadam już dziewczynie równie głupiego pytania ale naprawdę nie widzę w tym nic złego jeśli dwoje młodych ludzi chce miło spędzić noc

Gość gites
to jeszcze nic , ciemno bylo wiec ja na pozegnanie zamiast reki jej swojego juz wilgotnego penisa podalem , jak myslicie poznala ze to nie byla reka?

Gość gites
jeszcze w szkole znakowe interpunkcyjnych [ co to takiego] nie przerabialismy

Gość gites
jeszcze w szkole znakowe interpunkcyjnych [ co to takiego] nie przerabialismy

Gość wujek dobra rada...
Głupek jesteś. Jakbyś powiedział, że masz mieszkanie to może coś by z tego było, a pokój? Golec i tyle. :-)

Gość gites
jak jusz sobie poszła to s tej rospaczy obciągłem koledze co z nim przyszłem na disco. On pewnie jusz tesz nigdy ode mnie tela nie odbieże :O

Gość gites
Spoko Widziałem, że na forum potraficie podnieść człowieka na duchu

Gość gites
tak bardzo chcialem sobie zamoczyc :( postawilem jej nawet piwo za CALE 6ZL!!!!! Teraz jej chyba napisze ze ma mi to zl oddac