Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczka ;)

Dlaczego nie ma już romantycznych facetów?

Polecane posty

Gość Laleczka ;)

Chciałabym znaleźć romantycznego chłopaka. Niestety straciłam nadzieję, chyba już takich nie ma. Jak myślicie?

Gość Dronganno
Romantyczny, czyli co? Bedzie spiewal ballady pod oknem, przyjdzie z gitara? Bedzie czekal na Ciebie z roza w dloni, przygotuje Tobie rano jajecznice na sniadanie i poprosi do tanca? Taki facet to musi miec problemy ze soba!!! Facet to musi byc kawal skur.....a, a nie ciepla klucha.

Gość ja upolowałam takiego
męża. Robi mi śniadania, dba o nas(mamy dziecko), Głaszcze, całuje i kocha. Kwiatów nie kupuje, ale czuje jego miłośc,wię cnie robię mu o to wyrzutów. Zresztą on uwaza,że jak facet kupuje zonie kwiaty to w 85 % oznacza,że kombinuje zeby się z czymś nie wydać przed żoną. ;) Zyczę Ci autorko takiego jak mój;) ;) :)

Gość Krola087
Chyba nie chodzi o to, żeby śpiewał serena pod oknem... Ale niech chociaż facet nie będzie chamski... Niech czasem sprawi mi jakąś niespodziankę... Niech chamski nie ogląda się przy mnie za innymi dziewczynami...

frajera

Gość asderkaska
tiaaa a jak juz znajdziesz romantycznego bedziesz biadolic jaka z niego cipa ;/ wszystko z umiarem facet ma byc facetem i czasem przejawiac elementy romatyzmu :D

Gość Gość
Gdybyście tylko nie sprowadzały naszej romantyczności tak szybko na ziemię, byłoby nas o wiele więcej:P Pamiętajcie że facet jest zawsze dużym dzieckiem i spontaniczność ma we krwi, czesto po prostu życie zmusza Nas do porzucenia tego romantyzmu, a uwierzcie że Wy tego nie ułatwiacie.

Zazdroszczę takiego faceta... Mój chłopak na początku też przytulał się do mnie, całował bez powodu, bez przerwy... No ale teraz się to zmieniło... Jest chamski wobec mnie.

moze zaczelas smierdziec?

Gość romantyk gotujący 513-873-488
witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem39letnim, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel513873488odp, grałem,we filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok odp. sms pa.jako statysta kiedy się poznamy ok sms odpisz ok odpisz sms gdzie i której, spotkanie pasuje ODP,Jak Słońce co dzień ogrzewa Ziemię, Tak chciałbym zawsze móc dbać o Ciebie... W Twych oczach widzieć szczęścia promienie, W uśmiechu Twoim wiosny westchnienie... Ty jesteś moim Skarbem Największym, I moich westchnień obiektem wiecznym! Kocham Cię Bardzo, Kocham szalenie I wiem, że nigdy tego nie zmienię

Gość MIŁOŚĆ JEST
PIĘKNA!!!!!!!! DODAJE SKRZYDEŁ I SIŁY. Cudowna sprawa.

Gość onaniściak vel masturbator
Facet musi zapładniać kobiety i rzucać by zapylić nową! Do odchowu dzieci są mężczyźni-trutnie ciapowaci!

Facet powinien być skurwielem i gburem, wtedy kobieta będzie miała do niego szacunek, a nie romantyczna cipa.

nie ma takich bo i dzisiejsze kobiety (przynajmniej większość) na takich nie patrzą, nie doceniają takich wcale... ewolucja robi swoje ;) kto się nie podporządkuje stanie się gatunkiem wymarłym... smutne, ale prawdziwe :) niemniej jakaś cząstka gatunku wymarłego jeszcze się gdzieś błąka po świecie, jak będziesz miałą szczęście to może trafisz :)

Gość Gość
Romantyzm.....same to zabijacie. Kiedy facet jest romantyczny, szybko dostaje po mordzie. Umiecie to szybko wykorzystać i zrównać jego romantyzm z ziemią. Kiedy pojawia się dziecko i wspólne życie romantyzm, to już tylko wspomnienie. Dlaczego , same sobie przeczycie ? Wbrew pozorom to facet jest płcią bardziej romantyczną, a kobieta bardziej materialną. Tak Nas stworzyła natura.

Gość ptasiek nastroszony
ale mozna byc romantyczny. romantycznie klamac blagowac by wsadzic. i to niewyczerpanie chyba ze sie twardosc penisa wyczerpie. po kiego zaraz sie zenic dzieci robic? by mleka sie napic nie trzeba calej krowy...

Gość Piękna- tak mówią wszyscy...
Ja chcę takiego romantyka. Laleczka

Gość Piękna- tak mówią wszyscy...
Piszę pod innym nikiem, ale to ja laleczka. Do ''nie jestem księciem'' jak mi to udowodnisz że jesteś romantyczny jak jestes rzeczywiście to bardzo chcę cie poznać

Gość gość
Moim zdaniem romantyczny nie musi oznaczać bycie ciepłą kluchą, jak tu ktoś napisał.

Gość impulsivan
Romantyk-niekoniecznie ciepła klucha.W sedno trafione. Co prawda powinien przytulił,pogłaskać,komplementować,ale jak trzeba to powinien też ostro przypierdolić w obronie kobiety,wstawić się za Nią,podczas kłótni pierdolnąć drzwiami i zniknąć na parę godzin.Powinien też czasami znajdować się na ziemi,nie zawsze bujać w obłokach,nieraz być też stanowczym i nie dać sobie wejść na głowę.Powinien nieraz rzucić mięsem,gdy jest wściekły,nie być pizdowaty. Mówię ,że powinien,bo ja taki jestem.Niestety nie mam szans na normalne relacje,bo jestem DDA...

Gość gość
Moim wielkim marzeniem zawsze był romantyczny facet. Szkoda tylko, że to marzenie do tej pory się nie spełniło:(

Gość Jan Kazirod
Romantyczny czyli łosiu którego można wykorzystać. Zyc z jego kasy.

Gość bal na dwa miecze
są romantyczni faceci ale to geje

Gość gość
Romantyczny -niekoniecznie.......... ale facet który umie okazywać uczucia to skarb, nawet te złe. Mój jest ciepłą kluchą, którego intresuje internet i mecze:( męczę się z nim pomimo ze wiem ze mnie kocha.