Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupaaablada

chlopak stwierdzil,ze sam nie wie i ma metlik w glowie...

Polecane posty

Gość dupaaablada

Witam, czuje sie okropnie - chlopak przed chwila napisal mi,ze ma metlik w glowie... Ze zalezy mu na mnie, ale dziwnie sie czuje i ma mieszane uczucia :( Spowodowane jest to faktem, ze widzimy sie co 2 tygodnie... Jeszcze niedawno mnie kochal, a teraz ma watpliwosci... Nie wiem czy jest sens to ciagnac dalej:( Nie wiem co robic:(

Gość saasd
no nic dziwnego, co to za zwiazek co sie widzice co 2 tyg. predzej czy pozniej ktos by zaczał sie z kims innym spotyKAC. tak mozna ciagnac przez 1-2 lata ale w małzenstwie

Gość ueeeeehehheheehe
to nawet nie o to chodzi, on cie zbywa,mialam ten sam problem tutaj wczoraj na forum, uświadomiłam sobie,że jeżeli zalezy jemu to nic nie będzie przeszkodą!

Gość dupaaablada
tez mi sie wydaje,ze cos musi glebiej lezec:(:(:( tak mi ciezko...

Gość saasd
a czemu sie widujecie co 2 tyg i ile macie lat?

Gość Whale song
Ja tez mam mentlik jak twoj chlopak. Moj pracuje non stop i spi, widujemy sie raz na tydzien a mieszkamy obok siebie. Tez mialam dosc. Nawet z czasem nie wiedzial co waznego sie w zyciu moim dzieje. Za to ja jak juz sie spotykalismy to musialam sluchac jego godzinnych monologow narzekan na prace... Ja gdzies zniknelam, nasza rocznica minela niezauwazona (przespana przez niego). Teraz niby oficjalnie jestesmy razem. Nawet zerwac z nim nie mialabym kiedy :/

Gość dupaaablada
pisal teraz, ze dalej kocha, ze nie mam sie martwic itd... Ja studiuje w innym miescie, on pracuje i studiuje zaocznie w jeszcze innym...:(