Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gagalady

wtf

Polecane posty

Siemaaa. Mam problem. Mam teraz nowego chłopaka, który ma imie takie jak moj ostatni byly. Miałam jego imie w opisie a on napisal do mnie ze widzi ze wymienilam mariuszy. a ja do niego ze to nie jest jego sprawa po czym on powiedzial ze mam racje i lepiej bedzie jak nie bedziemy miec ze soba konraktu i mnie zablokowal. to napisalam do niego na fb o co mu chodzi a on ze o nic. sam powiedzial po zerwaniu ze miedzy nami nic wiecej juz nie bedzie, ze bedziemy tylko znajomymi co zaakceptpwalam.przypomnialam mu o tym a on napisal : spoko. I powiedzcie mi o co moze mu chodzic bo ja juz nie wiem ;/

Gość szalona osiemnastka ^^
Droga GagoLady ;D moim zdaniem faceci to tatalne pojeby ! moze i ma to coś co Cię przyciąga , ale pomyśl ... kazdy ma pitola ;D Twoje mysli nie muszą opierać się tylko na M . niech twoje nocne fantazje wiążą się np z jakimś kolegą z klasy , albo nauczycielem od matematyki ;) przecież on też jest niczego sobie :D ma zone , ale to powienno Cię bardziej jarać ! ^^ myślę , ze wam się ułoży. hah ! wcale Cię nie mam za taką , która myśli tylko o jednym :D ale dziwczyną tez się przecież chce haha :D z poważaniem - osiemnastka ;D