Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobiłam

Mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość co ja zrobiłam

Siedziałam na komputerze i pomyslalam sobie ze wezme małego na kolana i popiszemy w wordzie literki , gdy skonczylismy pisac literki przeszlismy do kolorowanek w formi gier online. W koncu był mi potrzebny komputer do pracy. No i zdjełam małego z kolan, a wtedy zaczela sie histeria i placz. Żaluje ze mu pokazałam komputer z tej strony

Gość co ja zrobiłam
teraz jestem pewna ze maly bedzie za kazdym razem kiedy wlaczymy komputer wpadac w szał.

Gość co ja zrobiłam
ma zabawkowy taki czarno szary tam nie ma takich kolorowych obrazków jak tu

Gość malostkowa
A ile Twoj maly ma latek czy miesiecy? Wiesz moj synek w listopadzie konczy 3 latka i ma juz swojego notebooka,dzieki niemu bardzo duzo umie,zna wszystkie literki potrafi liczyc do 50 w polskim i angielskim jezyku(mieszkamy w Anglii) zna podstawowe zasady obslugi komputera, a zaczal sie z nim oswajac jak mial okolo 10miesiecy.Komputer to nic zlego nawet dla malego dziecka o ile rodzice z glowa do tego podchodza.Zyjemy w erze komputera i jestem zdania,ze czym predzej dziecko sie z nim zapozna tym lepiej dla niego. Nie przechwalam sie tu wcale,bo pewnie zaraz i takie komentarze sie pojawia,tylko nie rozumiem dlaczego rodzice robia takie wielkie halo w kolo tego komputera i nie pozwalaja swoim malucham zabaw na nim,tak jak jest w tej reklamie "pod madrym okiem rodzica komputer nie gryzie"Bez wzgledu na wiek dziecka. Pozdrawiam mamuski

Gość wafelek z kremem
Malostkowa,Ty sie zastanow co Ty kobieto piszesz.Zalamka:( "Komputer to nic zlego nawet dla malego dziecka o ile rodzice z glowa do tego podchodza.Zyjemy w erze komputera i jestem zdania,ze czym predzej dziecko sie z nim zapozna tym lepiej dla niego." Pewnie niech od malego wgapia sie w ekran i migajace obrazki-to jest naturalnie bardzo zdrowe dla rozwijajacego sie wciaz ukladu nerwowego...Nawet zdrowsze niz pobieganie po swiezym powietrzu :P "nie rozumiem dlaczego rodzice robia takie wielkie halo w kolo tego komputera i nie pozwalaja swoim malucham zabaw na nim"..--Bo moze maja w domu jeden komputer i czasem musza wykorzystac go do pracy i po prostu boja sie,ze dziecko cos tam namiesza/zepsuje? Zastanow sie,nie kazdy ma tyle kasy,zeby malutkiemu dziecku fundowac laptop-no co za bzdura kompletna.Ja tez mieszkam zagranica i pomimo,ze pewnie stac by mnie bylo,to moj 8 letni syn dopiero w tym roku dostal swoj pierwszy komputer.Ale za to jest silny,zdrowy,nie garbi sie i nie ma problemow ze wzrokiem :P